2777
2789
چی بدم یعنی ؟

من سویق دادم هیچ رشد نکرد همون مکمل بده سانتاسول اگخ درست نوسته باشم خوبه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

مگ میشه همچین چیزی آخه اگ همچین چیزی بود ک دکتر انقد مکمل نمیداد

اگر هرچیزی درست و به اندازه مصرف بشه نیازی به مکمل نیست 

آهن به بچه ها میدن چون اصولا دیر گروه پروتئین ها برای بچه ها تو ایران توبرنامه غذایی میاد ،ویتامین دی اکثر ایرانی ها کمه بخاطر تغذیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته اما باز می‌خوام بدم چون تازه برده بودمش دکتر میگه نیازی نیست اما می‌خوام ببینم مامانا چی‌م ...

ویتامین اضافی باعث رسوب تو کبد و کلیه میشه ، بیشتر سعی کنید تغذیه مناسب داشته باشن

بهترین مولتی ویتامین برای بچه ها ی سویق دست ساز و خونگی هست درکنارش تغذیه درست بیخودی مکمل ندید به ...

کاملا موافقم 

من هم به دخترم دادم مخصوصا که کم اشتها بود و زینک هم میدادن 

الان دچار بلوغ زودرس شده‌و خودمو نمیبخشم بخاطر اون چرت و پرتا 

برمیگشتم فقط با تغذیه درست حتی اگر سخت هست رشد طبیعی بهش میدادم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

سانستول تازه دادم بهش

اره همین عالیه 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

سویق با سویق فرق داره 

مادرا مولتی ویتامین هم برا بچه ای که رشدش طبق نمودار نباش

یا دچار سوء تغذیه باش 

سویق هم گفتم که جای معتبر و سویق خونگی بخرید 

یچیزیم بگم اصلا به بچه هاتون سرلاک ندین 

چن سالشه؟ یه دوستی میگفت منم زینک دادم دچار بلوغ زود رس شده

الان ۹سال و ۷ماهشه 

ولی سن استخوانیش ۱۰سال و ۱۱ماهشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️