2777
2789
عنوان

لوزه بچه رو برداری مریضتررر نمیشه مثلا ده بیست سال بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 49 پست

بچه من وقتی لوزه داشت چه زمستون چه تابستون ی سره از دهن نفس میکشید و‌وقتی سرما میخورد کلا تنفس نداشت باید شب بیدار میموندم زیر سرش دوتا بالش میذاشتم با کلی اسپری تنفسی یکم نفس میکشید 

عمل کردم همون تابستونش بچه جونش آزاد شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من وقتی لوزه داشت چه زمستون چه تابستون ی سره از دهن نفس میکشید و‌وقتی سرما میخورد کلا تنفس نداشت ...

چه جوری بهش گفتی و آمادش کردی 

چند سالش بود 

نکنه بچم بترسه از عمل

مادرشوهر من چهل سال پیش بچه بوده برداشتن 

و الان گلوش حساسه و همیشه سرفه داره و چرک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چند سالش بود عمل شد چه جوری ذهنشو آماده کردید

از هفت سالگیش دکتر گفت عمل ولی چون گوشش هم مشکل داشت دیگه عقب انداختم خودم تا مشکل گوشش دارو مصرف کنه یازده سالگیش دیگه خیلی اذیت شد هر سه تا لوزه اش رو دراوردن یعنی واقعا راحت شد .خیلی میترسید از همون کوچیکیش باهاش حرف میزدم که راحته و نترس و خیلی چیزای دیگه مثل فقط تا پنج بشمری دیگه خوابت میبره ترس نداره و ......

چه جوری بهش گفتی و آمادش کردی چند سالش بود نکنه بچم بترسه از عمل

هفت سالش بود نه دیگه انقدر که خودش اذیت شد 

راضی بود بعد کلی وعده بستنی آبمیوه 

روی تخت بیهوش میکنن بعد میبرن اتاق عمل 

ی دکتر خوب پیدا کن عمل کن راحت شی هرچی سن بالاتر بره بدتره

یه بنده خدایی از آشناهای ما بجگی لوزه داشته دیر عمل کردن متاسفانه در اثرش گوشش ناشنوا شده و مشکل تکلم داره الان که بزرگ شده و ازدواج کرده ، خواهشا به حرف دکترا گوش بدید 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....