2777
2789
عنوان

داییم هفته بعد از المان میاد قراره مهمونی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت هدیه بهتره انگار

اونم خوبه دوتاش خوبه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چطور تحمل کرده،پسر خواهر شوهرم ایتالیاست،سالی یکبار میاد باز من دلم براش تنگ میشه،خیلی دوستش دارم،فک ...

اقوامم ما نصفشون پخش و پلان اینور اونور چون خیلی با این ن...ظام اوکی نیسن 

عادت کردیم

دختر عموم امریکا

پسر عموم کانادا

دو تا از پسر دایی هام نروژ

ما موندیم فقط

من یه بستگانم امریکاس...بعد این همون جا با یه ایرانی ازدواج کرد اومد ایران عروسی بگیره کرونا گرفتن زنان کرونا بود عروسی ایرانشون کنسل شد رفتن دوباره یه سال دیگه اومدن این دفعه تالار یه مهمونی دادن در حد آشناشدن داماد با فامیل بعد ما پارسیان بردیم فردلش با خودم فکر کردم و اینقدر خجالت کشیدم بستگان خیلی نزدیکی هم نبود ولی پارسیان که بردیم اون روز در حد ده دلار بود بعد خیلی خجالت کشیدم کادو ده دلاری دادم ولی با پول ما کم نبود ...بعد فهمیدم باید کادو با ارزش معنوی می‌بردم مثل گل یا .. شما به نظرم یه پک خوشگل سوغاتی ایرانی ببر ...مثل نبات و زعفران و.. که بسته بندی آماده شون همهست 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
من یه بستگانم امریکاس...بعد این همون جا با یه ایرانی ازدواج کرد اومد ایران عروسی بگیره کرونا گرفتن ز ...

داییم مجرده ب کارش میاد ینی؟

اتفاقا ب ذهن خودمم اومدا ک پک گز و زعفرون و پسته اینا بخرم رفتنی ببره 

من یه بستگانم امریکاس...بعد این همون جا با یه ایرانی ازدواج کرد اومد ایران عروسی بگیره کرونا گرفتن ز ...

آره چرا نمیاد ...نبات زعفرانی هل ادویه سبزی خشک ....ازاین چیزا خوشگل موشگل هم بسته بندی کن

امید آخرین چیزیست که میمیرد