2777
2789
عنوان

عاشق پسرای عوضی میشم

197 بازدید | 16 پست

سلام سلام 

چند وقته پیش رفته بودم اینستاگرام که یدفعه ای خوردم به یه مصاحبه خیابانی از دختر پرسیده بودن از چه پسرایی خوشت میاد در جواب گفت نه برام قیافه مهمه نه اخلاق نه پولش بعد مصاحبه کننده گفت چی مهمه پس دختره گفت هر چی عوضی تر و مغرور تر باشه بیشتر دوست دارم اگر بزن درو هم باشه خوشم میاد تا اینجا فقط داشتم فکر میکردم فکر کنم یسری افراد اینطوری هم تو جامعه هست تا اینکه دیدم عده زیادی از افراد سرزمینم تو کامنتا دارن تایید میکنن ماهم بزن درو و عوضی دوست داریم حتی بعضی ها معتاد هم علاقه داشتن کلا وضع خرابی بود 

فقط خواستم از دوستان تو سایت بپرسم شما هم اینجوری هستید آخه میبینم بعضی ها بهشون خیانت میشه یا هزارتا بلا سرشون میارن ولی بازم طرف رو دوست دارن 

راستش یه رفیق دارم دختره شدیدا خودشیفته و خودخواهه و باور می‌کنی ۲۱ سالشه با یه مرد سی ساله فقط حرف میزنه پسره رو وابسته کرده و خودش هم هی بهش میگه اسم نمیزاریم روی رابطمون 😂😂 هر چی میگه پسره میگه چشم

البته من اونو الگوی خودم قرار نمیدم قرار نیست همه همینطوری باشیم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همین بوده

یه مصاحبه تو اینستا بود از دخترا میپرسید بهش میگفت پسر خوب کاری یا پسر بد عوضی 

همشون میگفتن بد عوضی

چرا چون برای شما هیجان داره عشق و حال داره

ما پسرای بدبختی که صبح میریم سرکار و تفریحمون نهایت باشکاه یا کوه نوردیه کسی دلباخته ما نمیشه بهشه هم با یه پسرعوضی بهمون خیانت میکنن

طبق تجربع م

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

اینا داشتن به کنایه حرف می زدن یعنی از هر کی خوشمون می آد به زن دررو و عوضی از آب در می اد واگرنه هیچکس مریض نیست از اول بدونه یارو اینجوریه ‌و ازش خوشش بیاد ، اوناییم که نمی تونن دل بکنن چون وابسته شدن

اینا داشتن به کنایه حرف می زدن یعنی از هر کی خوشمون می آد به زن دررو و عوضی از آب در می اد واگرنه هی ...

شاید ولی اینا خیلی با جدیت میگفتن برا همین تعجب کردم

همیشه همین بودهیه مصاحبه تو اینستا بود از دخترا میپرسید بهش میگفت پسر خوب کاری یا پسر بد عوضی همشون ...

شرمنده اما هیچ دختری از پسری که تو سایت زنانه میچرخه، خوشش  نمیاد🤕🫤

همیشه همین بودهیه مصاحبه تو اینستا بود از دخترا میپرسید بهش میگفت پسر خوب کاری یا پسر بد عوضی همشون ...

ولی در آخر آینده ای با پسر بد عوضی ندارن صرفا فقط عشق و حال 

شرمنده اما هیچ دختری از پسری که تو سایت زنانه میچرخه، خوشش نمیاد🤕🫤

این سایت زنونه نیست و ملک شخصی شما هم نیست که برای ما تصمیم بگیرید

نمیخام کسی از من خوشش بیاد چون ضربه ش رو خوردم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

درسته

اینده ی بدی در انتظارشونه

البته پسری هم که دختربازی میکنه اینجوریه و اینده خودش رو تباه میکنه

آخه عشق و حالم نیست آدمو اذیت می کنن می پیچونن ، در دسترس نیستند، یکی در میون جواب می دن و ... 

مگه یکی نقش بازی کنه خودشو خوب نشون بده بعدا بفهمیم عوضی بوده

این سایت زنونه نیست و ملک شخصی شما هم نیست که برای ما تصمیم بگیریدنمیخام کسی از من خوشش بیاد چون ضرب ...

ملک شخصیم نیست 

اما اینجا یک سایت زنانه ست و شما خواه ناخواه، در جمع خانم ها هستین

جایی که نباید باشین