2777
2789
یعنی چی 😳

یعنی صورتت ورم داره

همه یه حالت خز و خیل تو نوجوانی دارن

احتمالا هنوز تو اون مرحله هستی

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

🦫افرین

سلام قلبم 

امتحان دینیم حدس بزن چند شدم😂

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پس همه دارن 18خیلیه همسن سالام یه بچه هم دارن دختر خالم همسن منه ازدواج کرده بچه ام داره

خب اونا کودک همسرن😐😐😐 مشکل از اوناست

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

سلام قلبم امتحان دینیم حدس بزن چند شدم😂

چند 🦭 علیک سلام نفسم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یعنی صورتت ورم دارههمه یه حالت خز و خیل تو نوجوانی دارناحتمالا هنوز تو اون مرحله هستی

منم ۱۷ سالمه رفیق هایی دارم ببخشید من در مورد صورت کسی قضاوت نمیکنم اما اصلا خوشگل نیستن اندام خوبی هم ندارن ولی از بس نخ دادن به پسرا خودشون ول کردن همه دنبالشونن پسرا چی بیشتر از این می‌خوان اخه دختری که کل فکرش جنسیه بن بقیه نخ میده خب همینه دیگه رفیق خوشگل هم دارم سینگل

چند 🦭 علیک سلام نفسم

۱۸.۵ شدم با کلید تصحیح کردم 

چخبرااا

۱۸.۵ شدم با کلید تصحیح کردم چخبرااا

خوبه🦭 سلامتیت فعلا هیچ

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

منم ۱۷ سالمه رفیق هایی دارم ببخشید من در مورد صورت کسی قضاوت نمیکنم اما اصلا خوشگل نیستن اندام خوبی ...

واقعا هم دوستم شبیه گور خره ولی شانسی داره که یزره خدا تو کاسم میریخت الان رو تاج طلا بودم

خوبه🦭 سلامتیت فعلا هیچ

بیا تاپیک اخرم😍😂 

واقعا هم دوستم شبیه گور خره ولی شانسی داره که یزره خدا تو کاسم میریخت الان رو تاج طلا بودم

شانس تو این چیزا نیست عزیزم مطمین باش ب وقتش وقتی خودت نگه داری. خودت دوست داشته باشی روی خودت کار بکنی ی کسی میاد توی زندگیت که هم لولت باشه نه پسری که ی دیپلم نگرفته میگه میام میگیرمت این خودش معلوم نیست قرارع با آیندش چیکار کنه تو اگه بتونی خودت رو حفظ بکنی در برابر این چیزهایی که داره عادی میشه تو جامعه شانس آوردی مطمین باش خدا ی روزی یکی می‌ذاره سر راهت که از همه اونا سر تره و به وقتش هم هست 

موافق نیستم گناه و عذاب وجدان و ترس از بی‌آبرویی و دچار بی‌اعتمادی شدنبهتره از چنین دوستی دوری کنی

واقعا خیلی مسخرس من رفیقم پنج ماه هر روز با طرف می‌رفت بیرون وقتش میذاشت تا صبح بیدار بود چت میکرد از درسش زد از کاراش زد خوابش زد تهش طرف پیشنهاد جنسی داد تو این سن اگه بهش نگفته بودم داره سواستفاده می‌کنه ازت همچنان ادامه میداد وقتی هم کات کرد از آذر تا حالا داره در موردش حرص میخوره خب این چ فایده ای داره