2777
2789

فرداشب مهمون دارم مادرشوهرم اینا میخوام مرغ بریون بزارم تو فر دفعه اوله میخوام درست کنم حالا چجوری مزه دارش کنم مثل جوجه کباب بخوابونم تو مواد چند ساعتی چطوره؟ یکی میگفت دوسه ساعت میزاره اب نمکم خوب میشه بعد واسه داخل شکم مرغ هیچی ندارم توشو پر نکنم بد میشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم امشب مرغت کامل شستی زیر پوستش قسمت ران و سینه پیاز خورد شده و سیر حلقه شده بزار  همه مرغت نمک بزن بعد زیاد داخلشم کلی پیاز و سیر بریز بعد مرغتو همه جاشو با زعفرون دم کرده اغشته کن و روی مرغتم ابلیمو بریز  بزار تا فردا باشه بعد همه پیازا و سیرها رو قشنگ از زیر پوست و داخلش در بیار بالها رو رون مرغتو با نخ محکم ببند و بزارش به جوجه گردان فر و اواسط پخت کنی کره اب شده و زعفران رو رومال کن روی مرغ

توی سیخ گردون میخولم بزارم

خوب همون چنتا قلم چیز می‌ندازی توش بعد با خلال دندون می‌بندی سیخ میزنی میزاری فر من دیدم زرشک می‌ریزن داخل مرغ  آلو اینا 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من مرغ رو یکساعت توی آب نمک و آبلیمو میخوابونم 

بعد در میارم میشورم و خشک میکنم 

کره ای شده و زعفران رو با قلمو روی همه قسمت های مرغ میمالم 

زیر پوست مرغ زچسی. حبه ای و گردو میذارم 

برای داخل شکمش سیر و پیاز و جعفری و گردو و زرشک یا آلو یا کشمش رو با کره و زعفران و نمک ادویه تفت میدم و شکم مرغ رو پر میکنم 

با نوک چاقو روی گوشت مرغ خراش ایجاد میکنم 

پاهای مرغ رو با نخ می‌بندم و‌شکمش رو میدوزم 

داخل سینی فر سیب‌زمینی پیاز هویج و کدو و فلفل دلمه حلقه شده میریزم و روش کمی روغن و نمک میزنم 

مرغ رو میذارم روی مواد و فویل میکشم و روش فویل چند سوراخ ایجاد میکنم 

با ملی ۱۸۰ درجه هر طرف رو یک ساعت تا یکساعت و نیم میپزم 

آخر پخت فویل رو بر میدارم هر طرف مرغ رو پنج دقیقه گریل میکنم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

من مامانم پیاز و فلفل دلمه رو ریز میکرد یا زعفرون و نمک و فلفل ورز میداد میزاشت زیر پوست مرغ و داخلش یکی دو ساعت بعد اونارو خالی میکرد مواد داخلیشو میزاشت توش

رب انار و آلو و انار و فلفل دلمه و پیاز و سبزی معطر تازه چرا خورد میکرد با یه سری چیزای دیگه می‌ریخت داخل مرغ بالا و پاهاشم می‌بست و مواد نریزه بیرون روشم باز یکم زعفرون میزد سرخ میکرد میزاشت داخل قابلمه اب می‌ریخت تا بپزه خورشتم داشت اینحوری

خیلی ام خوشمزه میشه

مواد داخلیشو یکم بیشتر درست میکرد داخل آب قابلمه میزاشت

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز