من مرغ رو یکساعت توی آب نمک و آبلیمو میخوابونم
بعد در میارم میشورم و خشک میکنم
کره ای شده و زعفران رو با قلمو روی همه قسمت های مرغ میمالم
زیر پوست مرغ زچسی. حبه ای و گردو میذارم
برای داخل شکمش سیر و پیاز و جعفری و گردو و زرشک یا آلو یا کشمش رو با کره و زعفران و نمک ادویه تفت میدم و شکم مرغ رو پر میکنم
با نوک چاقو روی گوشت مرغ خراش ایجاد میکنم
پاهای مرغ رو با نخ میبندم وشکمش رو میدوزم
داخل سینی فر سیبزمینی پیاز هویج و کدو و فلفل دلمه حلقه شده میریزم و روش کمی روغن و نمک میزنم
مرغ رو میذارم روی مواد و فویل میکشم و روش فویل چند سوراخ ایجاد میکنم
با ملی ۱۸۰ درجه هر طرف رو یک ساعت تا یکساعت و نیم میپزم
آخر پخت فویل رو بر میدارم هر طرف مرغ رو پنج دقیقه گریل میکنم