2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همه خرجا با خود پدر و مادره 

بین پانصد تا یک تومن کافیه دیگه

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

سبک زندگی و محیط اطراف خیلی متفاوته.

به نظر من میتونه تحت نظر خانواده گاهی با دوستاش بیرون بره و علاوه بر هزینه‌هایی مثل لباس و آرایش و وسایل تحصیل و... ماهی یکی دو تومن هم پول توجیبی کافیه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بنظرم به استایلش کاری نداشته باشن رنگ مو  تتو فلان ولی اگر میخاد انجام بده باید خودش پولاشو جم کنه یا مناسبتی کادو بگیره هزینه اون کارو و ماهانه 2 تومن داشته باشه مدیریت کنه  یسری مخارج سنگینشم مثلا سالی دو بار خرید لباسش اساسی با خانواده باشه

حیوان مورد علاقم: اکسم

من که پسرم 16 سالمه پول توجیبی ندارم فقط زمانایی که میرم بیرون پول توجیبی دارم یا اگر مثلا خرج یه کاری بکنم مثل رفتن به مشاور پول رو دیگه مال اون ماه نمیتونم بگیرم این چقدر میتونه عادی باشه؟ تا قبل 14 15 پول توجیبی نداشتم خب بچه تر بودم بیرون نمیرفتم بعد 14 15 گرفتم

من که پسرم 16 سالمه پول توجیبی ندارم فقط زمانایی که میرم بیرون پول توجیبی دارم یا اگر مثلا خرج یه کا ...

خیلی عجیب نیست پسرم

چون زندگی ها خیلی خراب شده

دخل و خرج جور نیست

وگرنه همه پدر و مادرها دوست دارن پول به بچه هاشون بدن

خیلی عجیب نیست پسرمچون زندگی ها خیلی خراب شدهدخل و خرج جور نیستوگرنه همه پدر و مادرها دوست دارن پول ...

خب زمانی که بیرون وقت دارم برم پول توجیبی دارم ولی زمانی که توخونه هستم ندارم خب نیاز ندارم وقتی تو خونم برا چمه مسلما؟ درست میگم؟ شما بگید

خب زمانی که بیرون وقت دارم برم پول توجیبی دارم ولی زمانی که توخونه هستم ندارم خب نیاز ندارم وقتی تو ...

آره دیگه

منم به پسرم فقط برای رفع نیاز پول میدم

چون خودش تمایلی به پس انداز و ... نداره

البته به هر خواسته ای جواب مثبت نمیدم که یاد بگیره قرار نیست همیشه همه چیز اوکی باشه براش

ولی در زمان دیگه ای براش تهیه میکنم

آره دیگهمنم به پسرم فقط برای رفع نیاز پول میدمچون خودش تمایلی به پس انداز و ... ندارهالبته به هر خوا ...

اره من خودم فقط زمانی که میرم در حد یه حد مشخصی پول دارم یا گاهی اوقات ماهانه اما بیشتر وقتا ماهانه نمیدن! منظم میدونین چی میگم؟ ولی مثلا هروقت برم بگم مثلا میخوام فلان خوراکی رو بخرم به همون اندازه میگیرم! اعتراضیم نکردم وقتیم میکنم کلی دعوا میشه میگن تو زیاده خواهی فلانی! عادیه؟ 

اره من خودم فقط زمانی که میرم در حد یه حد مشخصی پول دارم یا گاهی اوقات ماهانه اما بیشتر وقتا ماهانه ...

بله خانواده ات نرمال ان

به این فضای مجازی نگاه نکن که میگن ماهی انقد میلیون پول تو جیبی

اینها شاید پولدارن شاید فانتزی ذهنشونه 

همین که نیازهات برطرف میشه خدا رو شکر کن

دو سال دیگه رفتی دانشگاه میتونی با کاردانشجویی و کارهتی ساده به درآمد برسی و حتی مهارت کسب کنی که زودتر به درآمد برسی