2777
2789
عنوان

وای بچه ها من هنوز ادبیات نخوندم 😐

481 بازدید | 40 پست

تو طول سال خوندمش واقعا حیفههه

الان هیچی هیچی نخوندم

فقط دوتا شعرخوانیو حفظ کردم

به نمرش خیلی نیاز دارم میدونم بخونم تا صبح میتونم یه نمره خوب بیارم ولی انرژیم جوریه انگار کامیون از روم رد شده

چه غلطی کنم دقیقا

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۴۰۲ هیچی نخونده بودم هفت گرفتم پاس شدم 🥲😂ادبیات سوالاش اکثرا آرایه ادبی و نقش های دستوریه

من پاس نمیخوام🫠بالای ۱۸ میخوام

گوشی رو پرت کن تو سطل اشغال 

یه قهوه بخور 

به فردا ساعت 9 فکر کن که تمام سوالا رو دیدی و هیچی حالت نیست اونم ادبیات که بیشتر تراز رو داره 

به این فکر کن سوالا اشنان می دونی کجای کتابن

ولی یادت نیست :) 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

پاششو پاشو بهونه نیار اشتباه منو نکنن از این درس به اسونی نمره میاریی پاشو دختر الکی وقتو نگذرون که ...

از حجمش خیلییی میترسم 🥲 ۱۶ تا درسه

گوشی رو پرت کن تو سطل اشغال یه قهوه بخور به فردا ساعت 9 فکر کن که تمام سوالا رو دیدی و هیچی حالت نیس ...

اقا استرس گرفتممم

۱۶ تا درسه میرسم همشو بخونم؟

حالمو بد میکنهاصلا مسئله اینا نیست خوابمم نمیادولی حال ندارم بخونمخیلی زیاده نکبت

یه جزوه خلاصه بخون اگه فقط میخوای مرور کنی

یا هم نمونه سوال کارکن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹