2777
2789
نه بعدش ک نوشته نی نی سایت من بزن روی سه خط بعد روی مداد و عکستو از گالری انتخاب کن

همه این مراحلو رفتم نشد که نشد ، دوستان میگن ممکنه زمان ببره تا تایید بشه 

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم اینطوری شده خواستم عوض کنم دیگ نمیشه

یعنی دیگه نمیشه عکسی گذاشت!!؟؟؟😭😫

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بله درسته زمان میبره

۱۰سال بعد ....

،،، دوستان من همونم که ۱۰  سال پیش عکس پروفم رو عوض کردم ، امروز بالاخره ثبت شد ولی چه فایده عکس ۱۰ سال پیشمه و من قیافم تغییر کرده،،،😭🖐️

۱۰سال بعد ....،،، دوستان من همونم که ۱۰ سال پیش عکس پروفم رو عوض کردم ، امروز بالاخره ثبت شد ولی چه ...

عکس خودتو ک نمیتونی بذاری ثبت نمیشه

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

عکس خودتو ک نمیتونی بذاری ثبت نمیشه

مزاح بود 

به بابا عکس یک دست نوشته بود میخواستم بزارم 

میشه لطفاً کاربر ،،، از سارا بپرس ،،، برام تک کنی

مزاح بود به بابا عکس یک دست نوشته بود میخواستم بزارم میشه لطفاً کاربر ،،، از سارا بپرس ،،، برام تک ک ...

اوکی 

@ازسارابپرس  

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اوکی @ازسارابپرس

لطفا شما من رو جایی تگ نکنید.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.