2777
2789
عنوان

توروخدا یه چیزی بگین آروم شم

40 بازدید | 9 پست

انقد استرس دارم که بدنم میلرزه ..۳..۴ روزه مناسب نخوردم چیزی و شبا هم نزدیک یک هفته اس ۳..۴ ساعت به زور میخوابم بخاطر درس خوندن و امتحانا

اما انقد استرس دارم این روزا همه امتحانمو خراب میکنم 

توروخدا یه چیزی بگین آروم شم دارم میمیرم بچه نیستم لامصب ۱۸ سالمه بگم راهنماییم و میترسم و..

از شدت استرس دستام میلرزه ول کنی فقط گریه میکنم میخوام تموم شه الان از صبح هیچی نتونستم بخونم مامان بابام نشستن به جای دلداری گفتن خوبت شد می‌گفتیم بخون البته حقم دارن ..توروخدا بگین چیکار کنم میخوام بالا بیارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم فدات بشم تو اینجوری میکنی معلومه خراب میشن

هرچقد به خودت بیشتر فشار بیاری به همون اندازه هم خراب میکنی پنج ساعت شیش ساعت خوابو داشته باش غذاتو بخور بین هر یکی دو ساعت ده پنج دقیقه استراحت کن قهوه زیاد نخور چون مضطزبت میکنه

نگران نباش انقد حتی اگه خراب شد باز میتونی بدی نگران باش سعی کن یهورده بیخیال باشی و کمتر بهش فکرنی چون خودم دیدم هرچقدر بیشتر اینجوری کردم نتیجه بدتر شد

خب عزیزم فدات بشم تو اینجوری میکنی معلومه خراب میشنهرچقد به خودت بیشتر فشار بیاری به همون اندازه هم ...

واقعا حالم بده دارم گریه میکنم یکیم ندارم دلداری بده دستام داره میلرزه نمیدونم چیکار کنم نمیخوام برم خداااا

الان موندم چیو نگاه کنم چیو نکنم کلا نمیتونم بخونم چیزی

واقعا حالم بده دارم گریه میکنم یکیم ندارم دلداری بده دستام داره میلرزه نمیدونم چیکار کنم نمیخوام برم ...

اشکال نداره عزیزم گریه کن تا اروم بشی بعدش برو یه دوش بگیر و شام بخور بعد برو سراغ درسات انوقت ببین چقد روحیت بهتر شده 

استرس طبیعبه تو این روزا و کاملا حق داری ولی نزار نابودت کنه

مابین هرچندتا پارت استراحت داشته باش سوال حل کردن زیاد بهت بیشتر کمک می‌کنه تا چندور خوندن و اینکه امشب سعی کن یخورده زودتر بخوابی که صب زود بیدار شی بخونی

اشکال نداره عزیزم گریه کن تا اروم بشی بعدش برو یه دوش بگیر و شام بخور بعد برو سراغ درسات انوقت ببین ...

نمیخوام امشب بخوابم اصلا خوابم نمی‌بره دوشم واقعا وقت ندارم بگیرم اصلا هم از صبح نتونستم از استرس بخونم البته فقط کتاب دستم بوده 

نمیخوام امشب بخوابم اصلا خوابم نمی‌بره دوشم واقعا وقت ندارم بگیرم اصلا هم از صبح نتونستم از استرس بخ ...

باشه انجام بده موفق باشی فقط اینو بدون حرفامو از رو تجربه زدم و حداقل یه خواب و یه شام میتونست بیشتر کمکت کنه ذهنت که خستس خسته تر میشه فقط

باشه انجام بده موفق باشی فقط اینو بدون حرفامو از رو تجربه زدم و حداقل یه خواب و یه شام میتونست بیشتر ...

تلاشمو میکنم که بتونم ۲ ساعتی بخوابم ...الان موزیک گوش دادم استرسم کمتر شده نسبت به قبل شامم سعی میکنم یکم بخورم بازم متشکرم 🙏🏻❤️