2777
2789

من خونم شهر دیگست اومدم اینجا تو خونه تکونی کمکش کنم

بعد مامانم چند تا موکت خیلی بزرگ ک اصن قرار نیس استفاده بشه رو گفت اول بیاین اینارو بشوریم من گفتم اینارو نمیخاد بزا اول کارای واجب و بکنیم بعد اگه وقت شد اینارم میشوریم

چون هم کارا زیاده هم خودش کمر درد و پادرد داره ولی با این حال نمیزاره ما کاراشو کنیم میگه شما کمک کنین ولی خودم نکنم ب دلم نمیشینه

بعد خاهرمم گفت راست میگه مامان شورشو در نیار دیگه و باهاش بحث کرد ک نمیخاد بشوری

بعد مامانم از دست من ناراحت شد ک تقصیر توعه ک این ب من بی احترامی کرد .چرا میگی نشورین

دیگه حتی نزاشت کمکش کنم

الان اومدم نشستم خونه حالم بده اصن بغض کردم

میخام فردا برگردم خونمون.

برم بنظرتون؟ اصلا راضی نیستم ک دیگه بمونم خیلی بهم ریختم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای مامانت دو قلو مامان منه😍😂ماهم سر خونه تکونی آی دعوا کردیم😂همش ناراحت بودیم از هم کارا تموم شد همدیگه رو فقط ماچ میکردیم مامانا خیلیییی نازن خیلی مهربونن قدرشو بدون بدو دستشو ببوس هرچیم گف بگو ببخشید تاج سرم برا مامانت زبون بریز نازشو بخر هیچکییییی تو دنیا اندازه مادرت دوست نداره و دلسوزت نیس ب اخم و ناراحتیش نگاه نکن دور از جون تب کنی میبینی ن شوهر ن بچت ن خواهرت دلسوزت نیستن مادره ک جوش میزنه و غصه ادمو میخوره برو آشتی کن طفلک کمر درده نزار کاری بکنه