2777
2789

من تاحالا خواستگار رسمی نداشتم،یعنی اینکه بیان خونه

جلسه اول چه جوریه؟

بهش فکر میکنم استرس میگیرم

میشه از تجربیاتتون بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین خواستگاری که اومد خونمون شوهرم بود اومدن سنتی بود اشنایی قبلی نداشتیم سرم پایین بود نشستیم بزرگ تر ها حرف زدن یکم خاله ام چایی اورد بعد گفتن ما رفتیم تو اتاق حرف زدیم من که اصلا از خجالت نشد حرف بزنم اون خودش میپرسید خودشم جواب میداد اخرم اسم بچه هاشو انتخاب کرد از اتاق اومد بیرون گفت مارو برای هم ساختن و فلان در حالی که من هنوز حرف نزده بودم😐😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من ازاسترس کل بدنم عرق بود🤣🤣🤣🤣

چند سالتون بود؟

من۲۶سالمه

دانشگاه رفتم

ولی همیشه با پسرا خشک و جدی بودم

بجز یک نفر(که اصلا ربطی به دانشگاه نداشت)تاحالا با پسری بیشتر از پنج جمله حرف نزدم

نمیخوام بفهمن خیلی امّل هستم

یا فکر کنن میخوام ادا تنگارو در بیارم و قیافه بگیرم

من اولین خواستگاری که اومد خونمون شوهرم بود اومدن سنتی بود اشنایی قبلی نداشتیم سرم پایین بود نشستیم ...

من اصلااااا نمیتونم تصور کنم با یک پسر تو اتاق تنها باشم و بتونم باهاش حرف بزنم

بهش فکر میکنم ذوب میشم

من اصلااااا نمیتونم تصور کنم با یک پسر تو اتاق تنها باشم و بتونم باهاش حرف بزنمبهش فکر میکنم ذوب میش ...

منم مثل تو بودم دیگه به تته پته افتاده بودم 😂شوهرم دید اینجوریه خودش میپرسید خودشم جواب میداد😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من اولین خواستگاری که اومد خونمون شوهرم بود اومدن سنتی بود اشنایی قبلی نداشتیم سرم پایین بود نشستیم ...

😐😐😐😐😐بعد چجوری قبول کردی؟ همون لحظه نگفتی چیزی

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

از بین خواستگارایی که داشتم فقط یکیشون رو قبول کردم رسمی بشه که توام شوهرمه و از قبل با هم آشناییت داشتیم و فامیل بودیم 

حرفامونو که زده بودیم دیگه تا اومدن رفتن سر اصل مطلب و شرط ها رو گذاشتن