2777
2789

استاد رنگ و لایت منه و من دارم ازش آموزش میبینم 

اما بسیار حسود و عقده ایه واقعا😐😐

بهم گفته مدل بیارم ولی چون بهش گفتم موادشو خودم میخرم 

زورش گرفتهدمیخواسته مدل خودش بهش پول رو بده 

وقتی هم مدلو آوردم دید من موادشو خریدم گفت یه لایت ۹۰درصد بزن(یه مدلی گفت که خیلیی مواد میبره)درحالی ک میتونست کمتر بگه ،کاری کرد من کلی از جیب مواد بخرم ،گوشیش آیفون ۱۳هستش گفته من عکسایی ک گرفتم برات میفرستم الان دوروزه امروز فردا میکنه😐پست هایی ک من میزارم اینستا وقتی میره اکسپلور میگه (وااااچرا واسه من اکسپلوررر نرفتهههه)😐🙁

بخوام باگوشی خودم عکس بگیرم میگه نگیر بد میوفته،صفرتا۱۰۰ کارو خودم کردم ولی حتی عکسشو نمیده استوری کنم،تعریف از خودم نباشه ولی یه رنگی زدم که واقعا خیلی کم پیش اومده خودش اونجوری بزنه،بعد خودش بهم گفت بعد دوتا مدل پیش من نمون سالنم کوچیکه برو جای دیگ ،الانم من جای دیگ میخام برم و چون پست و استوری میزارم اون سالنو تگ میکنم این استادم عکسو برام نمیفرسته استوری و پست بزارم🥲خیلی دلم شکسته مثلا من شاگردشم چرا بهم حسودی میکنه چی میشه مگه سالن جدیو تگ کنم بعدا برام مشتری بیاد🥲مدیر سالن جدید فامیلمه و اگ تگش نکنم شاید نزاره باهاش همکاری کنم،بچه ها بنظرتون من خیلی حساس شدم؟

INTP(منطق دان)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگ نگیرین گوشیت مدلش پایینه بد میفته عکس ،من خودم برات میفرستم بعد میگم بفرست میگه وای. چقد عجولی ب ...

آدمای حسود همه جا پیدامیشن ،حتما حسودیش شده

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

نه حساس نشدیحق داری

بخدا دلم گرفته خب چیه مگه من پیج جای دیگ رو تگ کنم ،😔

این خودش گفت باهام نمون سالنم کوچیکه،همش میخاد استوری و پست میزارم تگش کنم یا ازش اسم ببرم منم میترسم این کارو کنم دنبال کننده هام فکر کنن کارو استاد کرده من فقط کمکش کردم

INTP(منطق دان)

نه خیلی حساس نشدی، ایناست خیلی عقده‌ای و حسودن. تو کارت رو بکن و نذار اذیتت کنن. اگر میخوای پیشرفت کنی، بهتره جای بهتری بری که قدر کارت رو بدونن. تگ زدن تو این شرایط حقته، نترس. این استاد فقط داره خودش رو کوچیک می‌کنه. برو سراغ جایی که بتونی راحت‌تر باشی و اذیت نشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

آدمای حسود همه جا پیدامیشن ،حتما حسودیش شده

انقد فاز آدم خوبارو درمیاره میگ حسود و کینه ای نیستم و فلان ولی دقیقا برعکسه ،بخدا براش ارزش قائلم ولی خیلی اذیتم میکنه،میگ مدل بیارین مدل بهم پول موادو بده میگم خوب مدلایی ک پیدا میکنم میخان رایگان بیان بجاشون من همون موادو میخرم دیگ ،بدش میاد نمیدونم چرا

INTP(منطق دان)

نه خیلی حساس نشدی، ایناست خیلی عقده‌ای و حسودن. تو کارت رو بکن و نذار اذیتت کنن. اگر میخوای پیشرفت ک ...

خب کلی پول بهش دادم مدرک بده ،گفته ۲تا مدل بیار بهت مدرک میدم ولی خیلی از رفتارش ناراحتم

INTP(منطق دان)