2777
2789

عزیزم من خیلی خیانت دیدم ازش راستش من ب شدت عاشقش بودم ب شدت اما بعد خیانت هاش احساس میکنم کم شد ازش اما هنوزم عاشقشم و دوسش دارم ولی خب شوهر من خیانت هاش از سر نادونی و اشتباه نبود اما انتخاب خودش بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرسیدن این سوال از ادما اشتباهه

چون حقیقتو نمیگن

و معکوسشو میگن

مثلا ما بسیار خوشبختیم و هیچ کمبودی غمی غصه‌ای خیانتی چیزی تو زندگیمون ندیدیم

بعد اینجوری تو احساس تنهایی می‌کنی که فقط خودت غصه داری و جرات تموم کردن این زندگی پر از درد و نداری

پس طبعاً کار خراب‌تر می‌شه که بهتر نمی‌شه

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
بهترین کار رو در حق خودت کردی عزیزم. آفرین بهت

من اگه میبخشیدم بزرگ ترین توهین به شخص خودم میکردم اون که در حق من بدی کرد با خیانتش باز من میموندم مثل احمقا ادامه میدادم دیگه ته نامردی بود 

من اگه میبخشیدم بزرگ ترین توهین به شخص خودم میکردم اون که در حق من بدی کرد با خیانتش باز من میموندم ...

آفرین به شهامتت. میدونم خیلی سخته و مسیر دشواری بوده ولی انتخاب درست و احترام به خودت بوده

من همش میترسم یه روز ازدواج کنم و بهم خیانت کنه و نفهمم!!‌باز شما فهمیدین

ببین اون نگه خودت متوجه میشی حس زنا دروغ نیست فقط باید یه تله بزاری تا مثل موشربیفتن تو تله در ارامش و سکوت مچ بگیری و با  پنبه سر ببری 

پرسیدن این سوال از ادما اشتباههچون حقیقتو نمیگنو معکوسشو میگنمثلا ما بسیار خوشبختیم و هیچ کمبودی غمی ...

خیانت قابل بخشیدن نیست 

شاید اعتیاد نداری گرسنگی فقر قابل تحمل باشه ولی خیانت ته ته نامردیع 

آفرین به شهامتت. میدونم خیلی سخته و مسیر دشواری بوده ولی انتخاب درست و احترام به خودت بوده

من ١٦سال پیش جدا شدم با بچه تو شکم طلاق گرفتم و هنوز اون ادم نبخشیدم و دوست دارم هر وقت ببینمش یه تف گنده بندازم تو اون صورت بی شرفش