lzmbkhrshbm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1223 عنوان جایی میشناسید نوتلای خوب بفروشه▪️از کجا کیلویی بخرم❓️❓️❓️ 42 بازدید | 5 پست پیجی جاییشماها از کجا نوتلا میخرید کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻 1404/02/29 | 18:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 63501 خب بستگی داره کجا زندگی میکنیالان اونایی که تو شهرای مرزی هستن مراکز تجاری منطقه ازاداشون جنسای عالی داره مثل جلفا و گیلان و خوزستان و خیلی جاهای دیگه من خودم جدیدا یا از کاسپین گیلان خرید میکنم یا از یه جایی هست که تو مرند هست اینترنتی خرید میکنم
lzmbkhrshbm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1223 خب بستگی داره کجا زندگی میکنیالان اونایی که تو شهرای مرزی هستن مراکز تجاری منطقه ازاداشون جنسای عالی ... سایته یا پیج بفرس برام کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻
lzmbkhrshbm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1223 از خرازیدختر از سوپرمارکت دیگهه ممنتظر بودم تو بگی😂خب سوپرمارکت نداره دیگه داشته باشه هم تقلبیه،وارداتی میخوام کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 63501 سایته یا پیج بفرس برام ببین اسمش نوتلا لند هست من از ترب پیداش کردم نوتلا رو نمیدونم داره یا نه ولی من چند تا چیز دیگه بهمن ماه ازش خریدم عالی بود مثلا کافی میکس و استارباکس و شامپو بدن و ...