2777
2789
عنوان

ببینید ناخونام قشنگ شده

119 بازدید | 7 پست

بچه ها ببینید از عید ناخونامو بلند گذاشتم شده این

ولی به شدت ضعیفه به هرجا اشاره بشه جر میخوره مثل کاغذ

چیکار کنم محکم شن،؟

به حدی که سوهان نمیشه کشید، سوهان میکشم میشکنن😭😭😭چی کمبود دارم تو بدنم؟

وازلین بزن روش و زیرش و اطرافش بزار بمونه هرچی بیشتر بهتر

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمبود کلسیم..بزار تو آب لیمو چند مرتبه در روز محکم میشه،روغن نارگیل هم شنیدم خوبه ولی آبلیمو تجربه ک ...

واقعا ؟ چندبار در هفته؟

ابلیمو اسیدی نیست؟ پوست رو خشک نمیکنه؟ همینجورم پوستم خشکه

من همش دیستام رو با وازلین چرب میکنم همیشهههه. اما هیچی ب هیچی

نه این فرق داره زیر و روی ناخون و اطرافش کاملللل وازلین بزن و زیاد

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

واقعا ؟ چندبار در هفته؟ ابلیمو اسیدی نیست؟ پوست رو خشک نمیکنه؟ همینجورم پوستم خشکه

دستتو که نمیخوای بزاری که،آبلیمو بریز تو کاسه پنجه هاتو به نوبت بزار توش..دو سه بار در روز،حدودا یه روز درمیون بازم دفعاتش رو سرچ کن ولی جوابه،اسیدی بودنش فک کنم باعث تحکم ناخنه اصن

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.