2777
2789
عنوان

خانوما با حرف دیگران چه کنم😭

886 بازدید | 59 پست

دیگه خسته شدم افکار خودم کمه کمبود محبت خودم کمه حرف بقیه ام دیوونم کرده😭 من هروقت با شما دردو دل کردم آروم شدم جز اینجا جایی ندارم برم حرف دلمو بزنم

شوهرم دوسم نداره باهام خوب نیست محبت نمیکنه بهم توجه نمیکنه مشکلاتم تو تاپیکام هست 

خیانتم کرده بهم بارها اینکه میگم بارها یعنی دیگه کار از کار گذشته با حرف زدن نصیحت و دادو بیداد و حرف طلاق درست نمیشه چون یبارم تا پای طلاق رفتم همه چی تو دادگاه ب نفع مرداس شوهرمم وقتی اینو فهمید پررو تر شد پس نپرسید چرا طلاق نمیگیری چون شرایط خوبی ندارم 

بابام وضع مالی خوبی نداره، شوهرمم وضعش خوبه همه چی فراهمه برامون اما خب من شوهر دارم ب ظاهر اما ندارم چون تا چن وقت پیش خیانت میکرد الان با رفیقاشه اینم ک با رفیقاشه و میرن کوه و تو فاز مدیتیشن و ماوراء و اینجور چیزا هستن مطمنم، اما خانوادم خانواده شوهرم فامیل آشنا همه بهم سرکوفت میزنن وقتی می‌فهمن شوهرم برای منو دخترم وقت نمیزاره خودم سعی میکنم کنار بیام، همین امروز بهم گفت دیگه بپذیر شرایطت رو کم سر من غر بزن و گله بکن نمی‌خوای هم میتونی جدا بشیم 

تورو خدا یه راهکار بهم بدید چکار کنم با حرف بقیه خسته شدم کاش بمیریم منو بچم راحت سیم

امروز داداشم که ۹ سالشه دستای دخترمو محکم کشید بابامم سرش داد زد گفت بچه رو ناقص کردی و فحشش داد مامانمم انقد بابامو نفرین کرد گفت پسرتو سر این فلان فلان شده دعوا می‌کنی ک این بشه کسو کارت و ....

انقد گریه کردن جز اینجا ام جایی ندارم دخترم همش بهانه اینجارو میگیره اینم شرایط خانوادم حالا میفهمید طلاق گرفتنم چقد شرایطمو بدتر میکنه

خونه جدا هم نمیزارن بگیرم هرگز برامم حرف درست میکنن و پول خونه اجاره کردن هم ندارم 

یه منبع درامد ایجاد کن و جداشوقبلش. جدا نشو تا پس انداز نداری

منبع درآمد کجا بودیم ما شهرستانیم اینجا کار بار درسته حسابی نیست درضمن بچمو چکار کنم من هیچوقت نمیتونم هیچ جا بزارمش ب شدتم بهم وابسته اس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شوهرت بساز دیگه

با بچتم بازی کن خودت

تا بهانه خونه بابات نمیره

حتما تو خونه تت بازی نمیکنی با طفلک

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کاری با بقیه چیزا ندارم ولی عمیقا به این رسیدم توی این ۳۵ سال زندگیم.گوووور بابای حرف مردم.زندگی رو ...

باور کن همشون رو مخم هستن شوهرت دیر میاد دیر اومد خونه نمیاد فلانه بهمانه 😭😭😭 بعد جالب اینجاست همه اینا تا شوهرمو میبینن حاضرن برن دستشم بوس کنن انقد دو رو و عوضی هستن 

خب من ی زن بدبختم چکارم دارید بدتر نمک ب زخمم میپاشین

اصلا به فکر طلاق نباش طلاق برای شما به منزله خودکشی هست . همین که شوهرت خرج خونه رو به خوبی میده زندگیت از خیلیها بهتره . خیلیها الان حسرت زندگی شما رو دارن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اصلا به فکر طلاق نباش طلاق برای شما به منزله خودکشی هست . همین که شوهرت خرج خونه رو به خوبی میده زند ...

والا بخدا

زن فهمیده ایی هستی ماشالله 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

به نظر من سعی کن خودتو دخترت از زندگی لذت ببرین گور بابای شوهرت البته ببخشیدا

شوهرتم که آب پاکی رو ریخته رو دستت

به حرف مردمم گوش نده این موضوع رو جلوی مردم نکن نقطه ضعفت

من خیلیا رو دیدم که بدون حضور شوهر همه جا میرن و از زندگیشون لذت میبرن خودتو جوانیتو داری فدای کی میکنی

میدونم خیلی شرایطت سخته من از روی خوشی اینو بهت نمیگم واقعا درکت میکنم فقط ی راه داری اونم اینه وقتی شرایط طلاق نداری برا خودت خوش باش با دخترت برو پارک با مامان بابات برو بیرون بگرد خوش باش از شوهرت پول بگیر برو رستوران با دخترت یا وقتی شوهرت میره کوه تو هم با دوستات برو بیرون بگرد دخترت ببر اصلا دیگ برات مهم نباشه ی مدت تحویلش نگیر منم تو شرایط توام حالا یکم بدتر یا بهتر ولی برا خودت ارزش قائل شو بدرک ک مردم بخان چیزی بگن

اصلا به فکر طلاق نباش طلاق برای شما به منزله خودکشی هست . همین که شوهرت خرج خونه رو به خوبی میده زند ...

اره خب من الان نمی‌خوام پز بدم بخدا اما همین فامیلامون ک میدونن شوهرم بهم خیانت کرده بارها اخلاقش زیاد خوب نیست باهام بهم علاقه ندارع اما میگن فلانی ماشین شاسی بلند زیر پاشه ما پراید داریم و ازین حرفا نمی‌دونن دلم خونه کنه بدبختم دلمو ب همین ماشین مدل بالا و خرج کردنام خوشه چه کنم دیگه😔😔😔 میگم برم خونه پدرم ک ی موتور هم نداره بیچاره ورشکست شده اصلا دیگه پولایی ک دست داده برنمیگرده افسردگی گرفته مامانمم همش سر داداشم میخواد کله منو دختر دو سالو نیمم رو بکنه اینجا شاید سالی یبارم نتونم ی دست لباس خوب بپوشم بچه بدبختمم ک اصلا هیچی دیگه باید تو حسرت داشته های بقیه بمیره اما تو خونه پدرش هرچی بخواد فراهمه

من الان تو خونه شوهرم از لحاظ عاطفی حمایت نمیشم اما طلاق بگیرم هم دیگه بازم خبری از حمایت عاطفی نیست هم حمایت مالی