2777
2789

چطوری میتونید نسبت به مسائل بی اهمیت باشید من خیلی آدم حساسی هستم از دست خودم خسته شدم از طرفی همسرم به شدت بیخیاله حتی نسبت به من و من دوست دارم یکم اینطور باشم که اذیت نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی حوصله لباس تن خودمم ندارم چه برسخ به بقیه

سرم به کار خودمه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بی خیال و حساس دو تا صفت متضاد هم هستن اسی

بالاخره اگر کدومشون نبودیم بیاییم تاپیکت ؟ 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من ی زمانی اینطور بودم، اما بعد یکی دو روز نشستم با خودم خیلی فکرکردم،

با خودم گفتم تهش قراره ۸۰ سال عمر کنیم، تقریبا ک نصفش انقد سریع گذشته

پس چرا باید برای چیزایی ک قراره بزودی نباشن، قراره بزودی از دستش بدم، انقد حرص وجوش بخورم

و ازاون روز بود ک بیشتر چسبیدم ب معنویاتم،ب چیزی ک میدونم یه روزی بدردم میخوره.

ابن دنیا فانیه ارزش هیچی و نداره 

اطرافیانت رنج نمیبرن؟

نه اصلا

آدم بی مسئولیتی نیستم ولی نه تو کار کسی دخالت میکنم نه دیگران رو تو جریان کارام قرار میدم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

منم حساس بود و الآنم کمتر چون به این نتیجه رسیدم خیلی چیزا ارزش نداره جوش بزنم و خیلی چیزا به من ربط ...

من دیگه سرم تو کار خودمه از بس حساس بودم رو مخ بودم حتی خانوادم از من خسته شده بودن هنوزم حساس و زودرنجم ولی سعی دارم دخالت نکنم