2777
2789
عنوان

همسرم ماشین دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 34 پست
رانندگی بلد نیس اینجوری میگه ضایع نشه؟؟؟ به دوست داشتن نیس وسیله ضروریه

آره حتی گواهی نامه نداره میگم برو بگیر میگه میخوام چیکار ۶ میلیون بدم هنوز کوچیکم خودشو نی نی فرض میکنه 

مردهای قدیم هم والا دوست دارنپدربزرگ همسرم سوار میشهپدربزرگ خودمم تا یکی دو سال قبل از فوتش سوار میش ...

خب من اخه چجوری ببرمش سر کار اینا باید خودش بره یا هم من نبرم باید پول اسنپ بده یا پیاده بره که همون میشه آش همون کاسه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره حتی گواهی نامه نداره میگم برو بگیر میگه میخوام چیکار ۶ میلیون بدم هنوز کوچیکم خودشو نی نی فرض می ...

دردش بلد نبودن رانندگی خچالت می کشه برو خودت رانندگی یاد بگیر یه ماشینم بگیر

خب من اخه چجوری ببرمش سر کار اینا باید خودش بره یا هم من نبرم باید پول اسنپ بده یا پیاده بره که همون ...

سرکار منظورم نبود

مهمونی و .... رو میگم

حالا چه گیری هست بهش دادی 

خودش میدونه خب ! دوست نداره رانندگی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آره حتی گواهی نامه نداره میگم برو بگیر میگه میخوام چیکار ۶ میلیون بدم هنوز کوچیکم خودشو نی نی فرض می ...

اوه مشکلتون گواهینامه هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آره بخدا حسرت به دلم مونده یبار بشینم بگردم با ماشین خودم

والا بهت میگم خودت بشین

دعوا میکنی که سرکار چطور ببرمش هر روز

منم برای همین ها میگم که حسرت نذاری روی دل خودت.....

خود دانی اسی

موفق باشی

سرکار منظورم نبودمهمونی و .... رو میگمحالا چه گیری هست بهش دادی خودش میدونه خب ! دوست نداره رانندگی

اینو میدونم منم خودش میدونه ولی خب مهمونی یا همه جا باید با اسنپ بریم و سرکوفت بشنوم هرجا میشینم میگن یدونه ماشین ندارین چرا همه فک میکنن بعد تموم شدن مهمونی سر بارشونم که باید منم برسونن و سخت تر هم همه فکر میکنن پول نداریم بخریم ولی نمیگن میتونیم ولی همسرم نمیخواد 

نصفه شب حال مادرم بد شده بود منتظر اسنپ بودیم. اگه ماشین شخصی بود انقدر معطل نمیشدیم. هرروز هرروز پول اسنپ دادن خوبه؟ خدای ناکرده موقع مریضی و مواقع اورژانسی وجود ماشین واقعاا حس میشه البته همیشه ضروریه‌.‌

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.