2777
2789
عنوان

همسرم ماشین دوست نداره

453 بازدید | 34 پست

کیا همسراشون ماشین دوست ندارن مگه میشه آخه بگن نمیخوام و اینا من که خودم دخترم عاشق ماشینم خب منم دلم میخواد سوار شم همسرمم ۲۷ سالشه مرد قدیم هم نیست بگم واسه اونه میگه نه دلم نمیخواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم با ۵۰ میلیون بخاطر من پراید میداد به همسرم گفت نه نمیخوام داداشمم بعد سه بار گفتن که بخر نخرید بعدش داداشم فروخت ۱۶۰ میلیون الان انقد حرص میخورم از کاراش 

مشکل مالی نداره؟

بیرون میخواد بره سختش نیستً

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

حتما اقوام و خانواده هاتون و کارش نزدیک خونه تونه.  هوم؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب ازش دلیلش بپرس حتما جوابی داره 

بعد خودت بخر با بچت برو بچرخ

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مردهای قدیم هم والا دوست دارن

پدربزرگ همسرم سوار میشه

پدربزرگ خودمم تا یکی دو سال قبل از فوتش سوار میشد

ربطی به قدیم و جدید نداره

تو خودت باید بشینی

همسرت دوست نداره خب

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊