2777
2789
عنوان

نمی تونم تو خونه بمونم دلم بند نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 35 پست
چرا ما اینجوری ایم؟🥺🥲

نمیدونمممم🙁🥺

من فکر میکنم بخاطر شهر غریب هست که هستم 😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کجاها میری؟من بر عکس تو اصلا دلم نمیخواد پامو بذارم بیرون از خونه😓تا آخر عمرم میتونم بمونم تو خونه ...

خونه خواهرام، دوستام، پارک میرم یه جایی هست کسی دید نداره گریه گریه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاها میری؟من بر عکس تو اصلا دلم نمیخواد پامو بذارم بیرون از خونه😓تا آخر عمرم میتونم بمونم تو خونه ...

مگه میشه؟ادم خفه میشه تو خونه

من باید هرجور شده بزنم بیرون روزانه که ببینم دور ورم چه خبره

💔 من هراس و حمله پانیک دارم . دوست داشتم اتفاقا شهر غریب بودم کسی کار به کارم نداشت

عزیزممم تخت نظر دکتر باش قربونت 

من نه دلم مامانم میخواد خونه مامانم دورهمی ها 😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خونه خواهرام، دوستام، پارک میرم یه جایی هست کسی دید نداره گریه گریه

ای بابا . گریه چرا دیگه. 

واقعا اگه حالت با بیرون رفتن خوب میشه برو و عذاب وجدان هم نداشته باش بابتش. صبح پاشو یک دستی به خونه بکش غذاتو بذار برو بیرون. 

ای بابا . گریه چرا دیگه. واقعا اگه حالت با بیرون رفتن خوب میشه برو و عذاب وجدان هم نداشته باش بابتش. ...

جالبه قبلنا آهنگ میزاشتم خونه تمیز می کردم حالا نگاه همه آهنگ ها می کنم می بینم اصلا خوشم نمیاد،،، الان دوماه گردگیری نکردم و خیلی کارا دیگه،، آره بیرونم که میرم همش عذاب وجدان دارم چرا مزاحم مردم میشی مردم چی فکر می کنن خجالت بکش همش دارم با خودم میگم 

خونه مرتب باشه خودتم احساس سبکی میکنی. بعدش برو بیرون دور بزن

آره دقیقا تمیز باشه همین حسو داشتم ولی الان حتی اینم بهم انگیزه نمیده،، بزار حسم رو بهت بگم حس می کنم تو کوره هستم با اینکه خونه خنکه کولر روشنه تو خونم این حسو دارم،، 

آره دقیقا تمیز باشه همین حسو داشتم ولی الان حتی اینم بهم انگیزه نمیده،، بزار حسم رو بهت بگم حس می کن ...

مثل اینکه تو یه خونه خشتی باشی وسط کویر داغ این حسو دارم