2777
2789

کیا ۳۸ هفته زایمان کردن و وزن نینی خوب بود؟وزن نینی من نسبت ب سنش دو هفته عقب تره فردا هم نوبت سزارین دارم نگرانم که نره تو دستگاه

وزن ۳۶ هفته ۲۳۰۰بوده

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

نترس تو 38 هفته دستگاه نمیره پسرمن 36 هفته و 6 روز با وزن 2240 به دنیا اومد دستگاهم نرفت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من،وزنش همین حدودا بود توی دستگاه نرفت فقط چون هوا گرم بود زردی گرفت تو هم مراقبت کن ان شاالله به سل ...

ممنون عزیزن خیلی نگرانم کلا هرچی معاینه کردن از روی شکم گفتن ریزه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

نترس تو 38 هفته دستگاه نمیره پسرمن 36 هفته و 6 روز با وزن 2240 به دنیا اومد دستگاهم نرفت

عزیزم بعد وزن گرفت؟میگن خیلی سخته بچه ریز بزرگ کردن اره؟

عزیزم بعد وزن گرفت؟میگن خیلی سخته بچه ریز بزرگ کردن اره؟

اره تا چهل روزگی قشنگ سه کیلو و نیم شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲