2777
2789
عنوان

برم یا نه

67 بازدید | 14 پست

دوستان لطفا راهنماییم کنین

دوازدهمم و کنکوریم احتمالا بخوام یه سال پشت کنکور بمونم

و خب میدونین خرجای درس مشاور اینا زیاده

الان میخوام از بعد خرداد ک امتحانام تموم میشن برم سر کار

اینم شرایطشه بنظرتون خوبه یا نه

شغل حسابداری طوره و شغل نسبتا راحتیه

محیط مردونه اس ولی خب من زیاد با مردا سروکار ندارم

صاحبکارم داییمه و بابامم همون جا کار میکنه

کارش قسمتیش با کامپیوتره ک داییم خودش یادم میده

و اینکه محیطش جوری هس ک بتونم راحت درس بخونم

و تاحالا سر کار نبودم و پیش زمینه ای از این کار ندارم

حقوقشم در حد دو تومن تا سه تمنه

(اینم بگم تو شهر کوچیکی زندگی میکنیم و حقوق یه فروشنده عطاری رو درنظر بگیرین صبح و بعدظهر سه الی چهارتومنه)

عطاری مثال زدم چون عمه ام اونجا میره سرکار و حقوقش انقدره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرکاری رفتی دیگه قید درسو بزن

محیطش جوری هس که راحت بتونم درس بخونم

اتاقیه ک رفت و امد نداره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
حقوقش خیلی کمه به نظرم درستو بخون...

اره ولی خب سابقه کار ندارم

بخوامم برم سرکار و حرفه ای چیزی قبلش باید هزینه کنم

و این کار هم یکم مشکلای مالیم حل میکنه و هم سابقه برام محسوب میشه

حقیقتا همش تو خونه ام و خانواده زیاد ازادی بهم نمیدن

باورت میشه تا حالا یه دوست نداشتم

اینجوری میتونم یکم مستقل تر شم

اره ولی خب سابقه کار ندارمبخوامم برم سرکار و حرفه ای چیزی قبلش باید هزینه کنمو این کار هم یکم مشکلای ...

ببین عزیزم اولویتت درست باشه اگه میتونی به درست هم برسی کنار کار برو تجربه ی خوبیه

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
بنظرم ۲ ۳ تومن نمی ارزه ولی اگر میدونی آرامش روحی بهت میده و اونجا میتونی بخونی برو

اره میتونم

اینم بگم ک خانوادم ازادی زیادی بم ندادن و همش خونم

خداشاهده تو این سن دوستی ندارم

اینجوری یکم میتونم مستقل شم

ببین عزیزم اولویتت درست باشه اگه میتونی به درست هم برسی کنار کار برو تجربه ی خوبیه

اره محیطش جوری هس راحت بتونم درس بخونم

اینم بگم وقتی خونه هم هستم درس نخوندم انگار نمیتونستم

اما اونجا چون مجبورم زود برم و کار زیادی ندارم میتونم درسم بخونم

خسته میشی بعد حال داری درس بخونی؟

همون جا میتونم درس بخونم

چون کار زیادی نداره

همچی اوکی بود جز حقوقش. خیلی خیلی. کمه

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

خوبه اگه اونجا راحت باشی واسه درس خوندن چی از این بهتر سره ماه هم به اندازه کرایه رفت و برگشتت میاد حسابت

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم