2777
2789

تو اینستا داشتم این پیجای روتین پوستیا و تجربه هارو میدیدم 

تو یه کلیپی میکفت که همه محصولات پوستی داخل ایران که به اسم خارجی فروش میرن فیکن 

از دل آمریکا و فرانسه و آلمان و فلان ...چیزی نمیاد داخل ایران اگر هم بیاد باید خیلی خیلی گرون باشه به پول ایران .نه این قیمتا 

یاهم باید خودتون برید و از کشور مورد نظر حضوری خرید کنید 

و میگفت که محصولات ایرانی استفاده کنید 

بهتر از اینا هستن از داروخانه و فلان و میگفت که الان محصولات ایرانی بعضیاشون پیشرفت خوبی داشتن و دیگه مثل قدیم نیستن از این حرفا...

نظر شما چیه خانما؟تجربه ای داشتین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترپوست منم گفت یا ایرانی بخر یا محصولاتی مس اوردینری و..رو از داروخونه نخر ...

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

تا حد زیادی درسته

یک نفر چند روز قبل اینجا میگفت قرص فیتو خریده ۷۰۰ و اصرار هم داشت که اصله

در حالی که من دوستم تو کار کاشت موعه و از یکی دیگه میخرید از خارج کشور ، میگفت میارم برات ۱۶۰۰ اونم حدود یکسال قبل

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

باهاش موافقم.اگرهم فیک نباشه پوست هرمنطقه بامردم منطقه دیگه متفاوته.اون هارومخصوص پوست اون مردم اون کشورهاساختن ولی محصول ایرانی براپوست مردم ایران ازمایش وساخته شده قطعابرای مامحصولات پوست وموی داخلی بهتره

عزیزم محصولات ایرانی از دم آشغال هست پولتو حروم نکن همه مدلشو خریدم فقط به پوستم آسیب زد درست هم نشد 

از لوازم آرایشی در نظر بگیر خارجی بدترینش بازم از ایرانی بهتره

واسم دعا کنید لطفا🙏

بله اکثر خارجی های توی بازار فیک هستند

فروشنده قسم خورد که اصله لوسیون وازلین خریدم

فیک بود و بوی خیلی بدی میداد با اینکه باید بوی شکلات بده

یه سری سایتا هستند تضمین اصالت دارن و من ازشون مطمعن هستم مثل عسل بانو شاپ یا اوردینری استور و چند تا دیگه

از این جور جاها میتونید خرید کنید

یا مغازه هایی که میدونید و مطمئنید که جنسشون اصله

مثلاً محصولات شیگلمو فقط از یه پیج اینستا میخرم همه چیش اورجیناله فقطم شیگلم کار میکنه

درباره محصولات ایرانی هم درست میگین ، من اکثر روتین پوستیم محصولات ایرانی هستن و از کیفیتشون راضیم

یه مدت لافارر خیلی خوب بود ، الان از ژنوبایوتیک ، پرایم و شون راضی هستم یا بعضی از محصولات مای …

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

باهاش موافقم.اگرهم فیک نباشه پوست هرمنطقه بامردم منطقه دیگه متفاوته.اون هارومخصوص پوست اون مردم اون ...

حالا مخصوص پوست ما ساختن این همه آسیب میزنه ،اصلا موافق نیستم محصولات ایرانی پوست و خوب نمیکنه بدتر هم میشه همه رو امتحان کردم هیچ کدوم خوب نیس 

یه آبرسان لافارر گرفتم ۵۰۰تومن بی زبون 

مثلا مخصوص پوست چرب بود منی که جوش نداشتم یه ساعت بعد صورتم پر جوش شد 

واسم دعا کنید لطفا🙏