2777
2789

پسر من سوم ابتداییه مدرسه ی خیلی سختگیری میره انقدر بی خیاله که حد نداره فقط من هلش میدم واسه درس و اینکه همش یادآوری میکنم که چیکار کن و این حرفا الان فردا املا داره پس فردا ریاضی املا که باید خودمو بکشم یکم کار کنه میگم بیا یکم ریاضی کار کنیم میگه بلدم الانم خوش و خرم رفته حیاط خونه مادرشوهرم داره بازی میکنه من از استرس ریاضی حالت تهوع گرفتم خودش به فکر نیس نمیاد درس کار کنیم شما چیکار میکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های من الحمدالله در زمینه ی درسی هم مستقل هستن و هم شکر خدا درسشون خوبه

پسر منم خیلی درسش خوبه کلا باهوشه ولی واسه نوشتن و تمرین تو خونه اذیت میکنه کلی کتاب متفرقه میخونه ولی درسی نه

پسر منم خیلی درسش خوبه کلا باهوشه ولی واسه نوشتن و تمرین تو خونه اذیت میکنه کلی کتاب متفرقه میخونه و ...

آهان  چه عجیب باید ببینی دليلش چیه 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

پسر من هم دقیقاً اینجوری بیخاله، اما با اصرار من و بالا سرش بودن درسش تا اینجا خوب بوده. 

خیلی سخته اما فکر کن به زودی تموم میشه و اگه کمکش کنی و پایه‌اش قوی باشه سال های دیگه شاید بخواد همین روند رو ادامه بده. یک استاندارد براش ساختی.

ما یک دفتر تمرین برای خودمون داریم و معلمشون اصلاً اون رو نمی بینه.

توی همین دفتر سوال می نویسم و مجبورش میکنم انجام بده.

با هزار خواهش و تمنا گوش میکنه و من هم خییییلی عصبی میشم اما نتیجه ی خوبی داده. 

به حال خودش رهاش میکردم حتماً شاگرد تنبل میشد.

مدرسه‌شون شنبه ی پیش تموم شد. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

پسر من هم دقیقاً اینجوری بیخاله، اما با اصرار من و بالا سرش بودن درسش تا اینجا خوب بوده. خیلی سخته ا ...

آره الان واقعا از خیلی جهات خوبه ولی خوب باید زور بالا سرش باشه خود جوش نیس