2777
2789

تو دانشگاه ترم پنجم بعد تو کلاسمون دختریم همه 

و یه دوست دارم چندین بار تو جمع دوستیمون  هب میگفت اره تو هیچی نداری( چون من سینه هام خیلییی کوچیکه ) و حتی گاها بیشتر با خنده اینو میگف

بعد مثلا چندین بار یا یه هکس یکی صاف و تخت میگه عه شبیه توعه یا چمیدونم بده دوست پسرت بزرگش کنه و منم خوب قبول داشتم کوچیکن و می‌خندیدم و میذفتم خونه میگفتم کاش جواب میدادم 

دوباره امروز گفت 

گفتم تو خوبی مگ گاوداریه هرکی بزرگ تر بهتر  بعد کلاس چنان داد چ بیداد ک حرفت زشت بود و فلان من باهات شوخی‌میکنم 

همیشه میگم تو ناز و‌کوچولویی تاحالا بهت توهین کردم مگ ؟ تو به من گفتی گاو 

و منم همچین صدامو بردم بالا 😂داد و بیداد ک اولین بارت نیس ک‌ دوبار باهات میخندم ولی همیشه ک نباید اینو بگی 

گفتم گوشات مشکل داره من اصلا بهت نگفتم گاو 

دیگ انقدر داد وبیداد کردیم استادا و دانشجوها همه میخواستم جو رو آروم‌کنن 

البته همه اونجا خانوم بودم 

حالا نظذتون چیه مقصر کیه ؟ 

و ایا خوب رفتار کردم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتتون بد بوده رفتارتون

وقتی باهات شوخی کرده و باهاش خندیدی این اجازه رو دادی که بیشتر باهات در این موارد شوخی کنه اگر همون بار اول دوم جدی میشدی و به شوخیش بی اهمیتی میکردی اون هم دیگه ادامه نمیداد که الان بخواید با اون ادم دهن به دهن شی

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

خیلی زشته تو دانشگاه 

یه بار جدی بهش میگفتی خوشم نمیاد شوخی نکن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

این کار دختره اضتباه بوداین شوخیو نهایتا یکی دو بار اونم با کسی که باهاش صمیمی اند میکنناما خب شما ه ...

چی برمیاد ازش 

این که صداشو ببره بالا ؟ 

خوب منم یمبردم بالا منم بلدم ولی وقتی کسی اروم حرف بزنه منم قرار نیست باهاش داد بزنم 

پس باید چیکار میکردم باید بالاخره حوابشو میدادم ک

بار اول نشون میدادی ناراحت میشی دیگه حرفشو نمیزد 

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭