2777
2789

و همیشه درست دربیاد ‌‌.... 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

در قران چیزی به نام استخاره نداریم اما تعقل و مشورت و توکل به خدا داریم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نه من الان گرفتم شماره بدم بگیرن برات

کی میگیره گلم 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
پیدا کردی بگیرن؟

نه کسی نیومد که

عزیز من ف ال میشناسم ولی رایگان نیست 

استخاره رو نمیدونم 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیز من ف ال میشناسم ولی رایگان نیست استخاره رو نمیدونم 🥲

فال نمیخوام گلم 🥲💖

فال نمیخوام گلم 🥲💖

🌸🌸🌹🌹

یه کاربر همینجا استخاره میگرفتن 

براتون پیدا میکنم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
🌸🌸🌹🌹یه کاربر همینجا استخاره میگرفتن براتون پیدا میکنم

خیلی ممنون واقعا 🥲💖

مرجع تقلید مکارم شیرازی

خدا خیرت بده گلم 🥲💖

باید زنگ بزنم با پیام نمیشه؟ آخه خجالت میکشم یکیو نشناسم زنگش بزنم راهی نداره؟

خدا خیرت بده گلم 🥲💖باید زنگ بزنم با پیام نمیشه؟ آخه خجالت میکشم یکیو نشناسم زنگش بزنم راهی نداره؟

اونا اصلا نمیشناسن منم‌همین‌الان‌زنگ زدم‌راحت باش تماس گرفتی شماره ۳ رو انتخاب کن 

نیت کن خودش میگه نتیجه رو