2777
2789
عنوان

این تاپیک واسه سوالایی که دلتون نمیخواد تو تاپیک خودتون بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 156 پست
تا جایی که درتوانت هست کمک بکن ولی هرجا سختت بود وقتی بهت زنگ میزنن بهشون بگو به فلانی و فلانی بگید. ...

اینجوری بگم قهر میکنن زود رنجن 

خواهر برادرام هم زودرنج برآوردن نمیتونی بهشون یادآوری کنی سر بزنن یا کمکی کنن 

نمیدونم چرا من این وسط جان سخت از آب در اومدم😅

آره دیگه مجبورم در حد توان خودم بقیه ش رو ناراحتم بشن کاری ازم برنمیاد میگم نمیتونم و بعدش حرفو عوض میکنم که گلایه هاشونو کش ندن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا تاپیک پر بازدید بودم برا خیانت همسرم با همکارش خیلی بچها گفتن دوباره تاپیک. بزن خبر بده چیکا ...

بگو

ما حاضران به غایبان میگیم چه کردی 😂😂😂 یه خلاصه هم از تاپیک پر بازدیدت بگو اول

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شوهر م ب  با س ن زن  داداشم  نگاه میکنه چند بار متوجه‌ شدم مچش گرفتم روش اونطرف کرد

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
به شوهرم میگم بریم تفریح میگه تو رو ول کنن فقط میخایی ولگردی کنی ول بچرخی ولی رفیقاش بگن پاشو بیا رو ...

بگو پس ولگردیای تو چی حساب نمیشه تو ولگرد نیستی من ولگردم

میخوایم دونفره بریم تفریح حالا من شدم ولگرد؟

سگ محلش کن بیاد پابوست تاازدلت دراد

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اره زنه هم متاهله هم چند تا بچه داره خیلیا گفتن ب شوهر زنه بگو خیلیا گفتن نگو اما خب من با چند تا مش ...

این که حالت بد هست طبیعیه. طول میکشه به شرایطت عادت کنی. نمیدونم مشاور بهت چی گفت و کار درست چیه ولی منم اگه جای شما بودم همین کار رو میکردم. همسرت هم خیانت کرد و هم اصلا" درصدد جبران گناهش برنیومد

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
به شوهرم میگم بریم تفریح میگه تو رو ول کنن فقط میخایی ولگردی کنی ول بچرخی ولی رفیقاش بگن پاشو بیا رو ...

بخدا من برا خرید خونه نون و سبزی میرم بیرون همسرم میگه ولگردی،  میگم تو بگیر من خونه باشم جوابی نمیده خیلی ناراحتم میکنه این حرف

اره زنه هم متاهله هم چند تا بچه داره خیلیا گفتن ب شوهر زنه بگو خیلیا گفتن نگو اما خب من با چند تا مش ...

خدااااروشکر بچه نداری نه؟

عزیزم الان این شکلی هستی زمان درستش میکنه 

ماشینتو تونستی بگیری ازش؟ 

اگه شاغل نیستی یا درس نمیخونی بعد طلاقت برو دنبالش خیلی حالت بهتر میشه اتفاقا موندن توی این زندگی بود که تورو افسرده و غم زده میکرد خداتو شکر کن راحت طلاق میده و ازاد میشی با این وضعیتش

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

مجبورش کن 

حاضر شین و وسایل پیک نیک رو بذار دم در بگو زود باش بذار تو ماشین بریم 

در عمل انجام شده بذار

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺