خیلی اعصابمو خورد کرد رفته به مامانش گفته بوی قورمه توکوچه پیچیده بود شما پختی مادرشوهرم گفته سبزی خریدم دارم تفت میدم اینم به مامانش گفته هر وقت خورشت درست کردی زیاد درست کن یه قابلمه شو بده ما بذاریم فریزرمون خوبه داشته باشیم بهش گفتم برای چی همچین درخواستی از مامانت کردی زشت نیست الان پیش خودشون نمیگن زنش آشپزی نمیکنه یا دستپختش خوب نیست میگه نه اینجور فکری نمیکنن گفتم تو از کجا میدونی خوبم فکر میکنن در حالیکه من هرروز دارم اشپزی میکنم و قورمه م صدبرابر از خورشت مامانش خوشمزه تر میشه به حدی عصبیم کرد که تن و بدنم میلرزه
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم غریبه نیست که مامانشه بوش خوب بوده گفته زیاد سخت گیری نکن ما عروسا هرچقدم اشپزیمون خوب باشه تجربه مادر شوهرا و مادرامونو نداریم مثلا شوهر من به خواهرش که بزرگتر از من هست میگه اش مخصوص شهر خودشونو درست کنه منم زیاد خوشمزه نمی تونم درست کنم با شوهرم می خوریم
من یه مادرم که پسر بزرگ دارم اگه پسرم این حرفو بهم بزنه نه تنها هیچ فکر بدی در مورد زنش نمیکنم بلکه ...
منم همیشه از دستپختش تعریف میکنم مثلا ابگوشتای من خودمو بکشم به خوشمزگی آبگوشت مادرشوهرم نمیشه همیشه هم بهش گفتم و هر وقت درست میکنه به ما میگه بیاید بخورید ولی قورمه سبزی که درست میکنم همشون از من میپرسن چطوری درست میکنی ما هرکار کنیم به این خوشمزگی و این رنگی نمیشه الانم گوشت و سبزیم تموم شده شوهرم ب جای اینکه بخره ترجیح داده مامانش بپزه بذاریم فریزر خداوکیلی زور نیست؟
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
شوهرمن هرازگاهی ب مامانش میگه فلان غذا رو بپز.یا بعضی وقتا مامانش خودش میپزه میارع.منم یه نفس میکشم و استراحت میکنم.منفی نگاه کن.اتفاقا متشکر هم باش.اونم یه مادره.مطمن باش ب این چیزا فکر نمیکنه
دست پخت من از مادرشوهرم خیلی بهتره... کلا در زمینه بعضی غذاها رستورانی و حرفه ای هستم اما غذا ذائقه ای هست و طبع همسرم از بچگی به غذاهای مادرش عادت کرده و این موضوع طبیعیه و خیلی وقتها میگه دلم هوای فلان غذای مامانم رو کرده و از مامانش درخواست میکنه فلان غذا رو درست کنه و به ما هم بده
به نظرم سخت نگیر و زندگیت رو برای این چیزهای ساده تلخ نکن
خیلی بهش توپ و تشر زدن. 🥲و واقعا زور داره که غذا زیاد بپز بذاریم فریزر. 🥲
حتما اینا عادت به مفت خوری دارن گلم