2777
2789
عنوان

شوهرم از مامانش خواسته قورمه بپزه برامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5670 بازدید | 162 پست
باقل قشنگتره

هیچ متوجه معنا هستی؟ 

عاقل و باقل چیه دیگه که دنبال قشنگیش هستی؟! 

عاقل و بالغ صحیح هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی، بهترین راهش و عاقلانه ترینش اینه که:1. شوهرت اومد محل نده، محل سگ نه وا، فقط محل نده،. 2. شام ن ...

😂😂😂😂

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

آخه اینکه بگه یه قابلمه بده ما بذاریم فریزر زشت نیست به نظرت اگه میگفت به مقدارشو بدید ما یه چیزی

بی خیال شوهر منم همیشه زنگ میزنه قیمه بزار با گوشت گوسفندی میپزه دوست داره 

بهش گفتم خودتو جای من بذار اگر من به مامانم میگفتم براخونمون سیب زمینی پیاز بخر ناراحت نمیشدی میدونم ...

چرا فکر میکنی نمی دونن؟!!

والا یه قابلمه پر قورمه سبزی

فوقش دو وعده یا سه وعده بشه !

خب پس فکر کردی اونا فکر میکنن بقیه روزهای سال رو چیکار میکنید 😐😐😐

راستی مگه تا حالا خونواده شوهرت و دعوت نکردی که نگران دستپخت من دستپخت اون هستی ؟! و آشپزی کردنت رو میخوای شوهرت بره بگه ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اینایی که به من حمله کردن مطمعن باش برای خودشون اگر پیش میومد بیشتر ازمن واکنش نشون میدادن من عزت نف ...

این بار گذشت. 

ولی بدون گارد گرفتن یه جوری که نشون بدی دلسوز مادرشی باهاش صحبت کن و انقدر هم حرص نخور. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ازخدات باشه من همیشه دوسدارم یکی اماده برام بیاره اینقد بهم میچسبه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
باشه، برید همون قورمه سبزیا حل کنید، بیخیال بالغ

بخاطر خودت دارم میگم. 

یه جا میگی بهت میخندن،  اون موقع میایی میگی بهم خندیدن،  ناراحت شدم. 

منم دلمه را از بس دوستدارم میگم کاش میشد فریز کنم🙃یچیزای یدفه آدم زیاد ذوق میکنه یچیزی گفتهیبار که ...

بیا عزیز ما دلمه داریم

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
اینایی که به من حمله کردن مطمعن باش برای خودشون اگر پیش میومد بیشتر ازمن واکنش نشون میدادن من عزت نف ...

عزیزم جوش نزن من همیشه میگفتم دست‌پخت مادرشوهرم بهتره تا برامون بپزه من آشپزی نکنم 😂

شما حساس نباش 

چرا تنت بلرزه بیخودی 

خانم برادرم خیلی وقتا از من میپرسن در مورد آشپزی 

چون شاغل بودن و... زیاد بلد نیستن 

با همه دنیا همیشه تعامل داشته باشین

خودتونم آرامش دارین 

بخور کیف کن بهتر یه وعده کمتر زحمت میکشی 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد