خیلی اعصابمو خورد کرد رفته به مامانش گفته بوی قورمه توکوچه پیچیده بود شما پختی مادرشوهرم گفته سبزی خریدم دارم تفت میدم اینم به مامانش گفته هر وقت خورشت درست کردی زیاد درست کن یه قابلمه شو بده ما بذاریم فریزرمون خوبه داشته باشیم بهش گفتم برای چی همچین درخواستی از مامانت کردی زشت نیست الان پیش خودشون نمیگن زنش آشپزی نمیکنه یا دستپختش خوب نیست میگه نه اینجور فکری نمیکنن گفتم تو از کجا میدونی خوبم فکر میکنن در حالیکه من هرروز دارم اشپزی میکنم و قورمه م صدبرابر از خورشت مامانش خوشمزه تر میشه به حدی عصبیم کرد که تن و بدنم میلرزه
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
وااااااا شاید خانوادش از اون دسته آدما که حرفو به منظور برمیدارن نباشن چرا حرص مبخوری خوب مامانش دوس ...
اتفاقا اینقدر مغرور و خودپسند و از خود راضی هستن مطمعنم الان پیش خودشون میگن پسرمون از گشنگی تلف شده
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
شوهرته ولی هنوز پسر مادرش مثل خودما چجوری دلمون مبخاد خودمون دستپخت مامانمون بخوریم یا ازخونش غذا بیاریم اونم همینطور هروقت این حقو از خودت گرفتی از شوهرتم میتونی بگیری پس حرص نخور
منم با ۳۸سال سن هنوز غذا مادرمو خیلی دوست دارم با اینکه دست پخت خودم عالیه.هفته ای چند روز غذا میفرستم که یه بار بتونه واسم غذا درست کنه آخه سنشون بالاس و خیلی سختشونه
بچه هامم فقط دست پخت خودمو میخورن یه جا مهمون باشبم باید قبلش سیرشون کنم
اتفاقا اینقدر مغرور و خودپسند و از خود راضی هستن مطمعنم الان پیش خودشون میگن پسرمون از گشنگی تلف شده
خوب بگن
مگه جلو تو میگن بزار هرچی میخان بگن یه گوشت در کن یکی دروازه بخای از الان اینقد حساسیت به خرج بدی کارت تمومه خانواده شوهر همینه هوز بدتراشو ندیدی این بدبخت که گفته باسه مادرشوهر من بود الان وسایلم خونه بابام بود بد ندیدی ببینی بد چیه
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
خب منم حرفم همینه که بهم حمله کردن حس کردم زحماتم نادیده گرفته شده در حالیکه هرروز اشپزی میکنم اینکه ...
این به خاطر فکر ها و شاید تجربیات مشابه خودت هست که فوری احساس بی ارزشی کردی
وگرنه حرف شوهرت یه حرف ساده بوده
اینقدر سختش نکن
یه قابلمه رو همبه مادرش گفته نه زن همسایه .... چه زشتی داره
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
همه ما یه دلبستگی به غذای مامان هامون داریم. من حتی از عطر و بوی غذای مادرشوهرم هم خوشم میاد و همیشه دلم میخواد از غذاش بخورم تا برسه شوهرم که یه عمر از اون غذا خورده. سخت نگیر . مطمئن باش فکر دیگه ای نمی کنن
اصلا مهم نباشه برات،مامانشه این حرفارو ندارن با هم
خب من عروس این حرفا رو دارن بامن
یه بار دیگه هم بهشون گفته بودم زنم فقط ی وعده میپزه درحالیکه خودش فقط ی وعده خونه س