بچه ها چند روز پیش جاریم اینا اومدن خونه مادرشوهرم ما هم طبقه بالاشونیم جاریم و برادرشوهرم با هم خیلی دعوا میکنن همش اسم طلاق میارن بعد اون شب دعواشون بالا گرفت برادرشوهرم به جاریم حرفای خیلی زشتی میزد میگفت برو گورتو گم کن و هزار تا حرف دیگه منم دلم به حال جاریم سوخت رفتم پایین اوردمش بالا که دلداریش بدم یهو جاریم شروع کرد از شوهرم بد گفتن کع شوهرت از ازدواج قبلیش بی عرضه بود یخچالاش همیشه خالی بود و سرکار نمیرفت و معتاد بود فلان منم شوکه شدم ازین حرفاش کلا رفتم تو هپروت اخه من اوردمش ک دلداریش بدم چرا اینجوری شد یهو زبونم قفل کرد ک جوابشو بدم انگار لال شدم خیلی حالم بد شد این همون جاری بود ک همش مهربون بازی درمیاورد هیچوخت بهم بی احترامی نکرده یهو ازین رو ب اون رو شد بی دلیل اون حرفاشو زد بعد رفت پایین بچه ها من ازون روزه انقد عذاب وژدان گرفتم ک چرا نتونستم از شوهرم دفاع کنم چراااااا حتی نشستم بعدش گریه کردم انقد حالم بده ک از خودم حالم بهم میخوره چرا نتونستم جوابشو بدم در اصل بی عرضه منم ک جواب اونو ندادم حتی به شوهرمم گفتم گفت باید جوابشو میدادی حالا ک ندادی بیخیال شو چیکار کنم بچه ها دارم میمیرم از بی زبونی خودم حالم بهم میخوره😭😭
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید فکر کرده تو الان پیش خودت میگی چقدر شوهرش بده و قضاوتش میکنی توی ذهنت اونم خواسته دست پیشو بگیره و بگه شوهر توهم چندان خوب نیست ! کارش خیلی زشت بوده بنظرم یکمم باهاش سرد تر شو که بفهمه ناراحت شدی ولی پیش خودت خیلی به دل نگیر شاید از خجالتش بابت رفتار همسرش بوده شایدم از حرصش
به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن
اره خیلی خوبه بخدا من ک بهش اعتماد دارم حتی یه سیگار هم نمیکشه چرا جاریم این چیزارو ب من گفت اخه منم ...
دیگه به جاریت محل نده.
حسودی کرده بهت
اینا زندگی خراب کنن
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اره شوهرمم میگه چون با شوهرش دعوا شده خواسته بگه شوهر توام فلان عیب و داره
هیچوقت تو اینجور مسائل خودتو دخالت نده نه دل بسوزون نه چیزی آخرش همه با هم خوب میشن تو میشی آدم بده خودتو بزن به نشنیدن حتی اگه جاریت گفت شنیدی اونروز دعوامونو بگو نهه من صدای تلوزیونم زیاد بود نشنیدم
فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸