2789

دینی که 360 درجه فرق داشت با پارسال اینم فرق داره

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

20درصد شون میا د از نهایی سال های گذشته 

بعضی وقتا هم بیشتر 

هدیه رو چطور دادی 

دوستم گفت خیلیی سخت بوده 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

20درصد شون میا د از نهایی سال های گذشته بعضی وقتا هم بیشتر هدیه رو چطور دادی دوستم گفت خیلیی سخت بود ...

من ادبیات تا الان 13 درس خوندم که 12 درس هفته پیش خوندم و 1 درس امروز صبح و دیشبم که کتابچه دستور فرمول بیست رو خوندم 

حالا 5 درس دیگه مونده 

قبلیارو دیگه فرصت مرور ندارم احتمالا و اینکه اون قبلیا معانی شعر خوانیش مونده 

و سوالات فرمول بیستشو کامل حل کزدم اونایی که خوندم و اینایی که میخونم هم همین حرکتم میزنم 

به نظرتون اون قبلیارو یادمه؟ 

وقتی کتاب تموم شد باید چه کار کنم؟ برگردم نهایی هارو حل کنم یا مروز فقط؟ آخه میترسم مرور رو نرسم واقعا از سمتی یادمه حس میکنم وای چه کنم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

من ادبیات تا الان 13 درس خوندم که 12 درس هفته پیش خوندم و 1 درس امروز صبح و دیشبم که کتابچه دستور فر ...

بعد از این که کتاب تموم کردی و فرمول بیست حل کردی نهایی سال های گذشته به  صورت آزمون حل کن

بعدش سوالات دبیر خانه بعد هم اگه فرصت شد سوالاتی مثل ماز و قلم چی حل کن 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

بعد از این که کتاب تموم کردی و فرمول بیست حل کردی نهایی سال های گذشته به صورت آزمون حل کنبعدش سوالا ...

دیگه لازم نیست اون دروس قیلی رو برگردم بهش؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

وای دینی پارسال چقد ابکی بود

اره من سوالشو حل کردم اسون بود

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40