2777
2789
عنوان

با این زن فامیل چ کتم

303 بازدید | 24 پست

ی زنی تو فامیل هست اغلب میبینمش‌.دایم سعی ب لمس شوهرم داره یا دستشو میگیره یا دست می‌زاره رو پاش.شما براتون مهم نیست؟من حساسم؟چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار تو جمع بروش بیار که خودشو جمع و جور کنه

قصدم اینه.بنظرتون زشت نیست!می‌دونی ی بار تو جمع گفت از زنت می‌ترسی.مینرسم همچین حسی ب شوهرم منتقل بشه و وقتی تنها بود شاید اغفالش کنه.هرچند شوهرم اصن کاری بهش ندارع ولی اون

قصدم اینه.بنظرتون زشت نیست!می‌دونی ی بار تو جمع گفت از زنت می‌ترسی.مینرسم همچین حسی ب شوهرم منتقل بش ...

بعدم مهمونی هایی ک اون هست تو بشین کنار شوهرت یا یه جوری بشین ک شوهرت بیفته گوشه کسی نتونه کنارش بیاد

قصدم اینه.بنظرتون زشت نیست!می‌دونی ی بار تو جمع گفت از زنت می‌ترسی.مینرسم همچین حسی ب شوهرم منتقل بش ...

زشت نیییس دختر. زشت اینه زندگیت چند وقت دیگ خراب بشه چون جلوشو نگرفتی

جاری خواهرش خیلی دوره 

خیلی همو می بینید؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️