2777
2789

خونم پایین شهره حالا خیلی هم پایین پایین نه ها ولی خب پایین شهر 

ولی در عوض خیلی راحته دو کله هست زمستونا گرمه تابستونا خنکه اصلا نیازی به کولر نیست سه تا اتاق خواب بزرگ داره دلبازه 

ولی همش تو فکر اینم که پایین شهره بالاشهرم برم نمیتونم مثل اینجا بخرم چون پولمون نمیرسه نهایت بتونم یه جای معمولی صد متر دو خواب بخرم

شما جای من بودین چی کار میکردین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد همین خونه رو نگه می‌داشتم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من ترجیحم خونه بزرگه و اتاق بیشتر😁اگ ی محله معمولیه ا یا نکن خودتو

اذیت 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

میموندم من کلا نمیتونم تغییر ایجاد کنم تو زندگیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اگه سطح فرهنگی محلی که هستین خوبه و به شما میخوره بمون. اگه خوب نیست و بچه داری برو جای کوچیکتر‌. ماهم خونمون خیلی بزرگ و خوب بود ولی محله افتضاح بود. مامانم پافشاری کرد اومدیم جای خوب ولی ۷۰ متری‌. الان متوجه میشم چرا اینکارو کرد