2777
2789

الان بچم یکسال و نیمشه حالم از شوهرم بهم میخوره از اول زایمان ۹۹ درصد کارا با خودم بود خیلی به خودش زحمت بده فوقش نیم ساعت اونم به سختی بچرو نگه دار که این اتفاق شاید پنج شش ماه یبار بیفته ،  بچم خیلی اذیتم کرد الانم اذیتم میکنه بچه بدقلق و گریه ای هستش و شوهرم تو این مدت انقد پشتمو خالی کرده فکر میکنم دلیل اصلی تنفرم ازش همینه ، ارزو به دلم مونده بچمو برداره نیم ساعت با خودش ببره جایی، همش تو فکر رفیقاشه و گردش خودشه ، خونمون هیچ رنگی نداره هیچ حرفی باهم نمیزنیم اونم فقط برای نیازش میاد سمتم ، اخیرا چندبار بهم گفته تو هیچ کاری نمیکنی تو‌خونه همش بیکاری و بچه رو هم خوب نگه نمیداری و فقط تو‌گوشیتی ، خیلی دلم شکسته هیچوقت تو‌این زندگی باهام مثل یه زن برخورد نشده اون از پدرم که فقط دست بزن داشت اینم از شوهرم که انقد حق به جانبه و محبت و قدردانی بلد نیست :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر مردا همینن فک میکنن کار تو خونه اسونه 

یه بار مثل یه زن خونه دار ظرفا و غذا و بچه رو بنداز گردنش خیلی نرم ازش بخواه یک روز کارارو انجام بده مثلا مریضی چیزی هستی خودش میفهمه 

مخش بزن یه روز کارارو قبول کنه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
بیشتر سختیای بعد زایمان داره اذیتم میکنه الان چندوقته یه مادر عصبی شدم که همش صدام بلند میشه رو بچم

اینجوری بچه عصبی میشه شرایط برات سخت ترمیشه

شوهرمنم دقیقا همینه اصلا انتظاری ندارم ازش  

دقیقا عین من بچم ۱سال و۱ماهشه

تا ۴۰ روز ک کلا جدا خوابید حتی بچه رو نگاه هم نمی‌کرد میگف ما رسم نداریم بچه بغل بگیریم 

بخیه هام پاره شد سر کارای خونه 

از غذا پختن متنفر شدم دیگه 

از کارای خونه بدم اومده 

چرا چون حتی سرکار رفتنو وظیفه خودش نمیدونه 

من شیر نداشتم میگف وظیفته شیر بدی اگرنه پول شیرخشک نمیدم و نداد 

میگف وظیفته بچه رو کهنه کنی بچم حساسیت نشون داد گف من پول پوشک نمیدم و نداد

همین روزاس با ۱۲۳ تماس بگیرم بخاطر تهدید و فحاشی و کتک زدناش چون نه من نه بچم امنیت نداریم 

خونوادمم پشتم نیستن 

نمیدونم چکار کنم

کلا بعد بچه زندگی من به دوقسمت تقسیم شد قبل بچه بعد بچه اگر کسی مادرش تو بچه داری کمکش کنه راحته و گرنه مثل ما خسته و کوفته 

من بدم نمیاد ولی فوق العاده زود رنج و سرد مزاج و عصبی شدم 

حوصله هیچکسی رو ندارم 

دلم میخواد یک روز کامل تنها باشم

از مهمونی دادن متنفرممممم حتی خانواده خودمم میان قبل عزا میگیرم 

پیش شوهرت ابدا گوشی دست نگیر در عوض وقتی نیستش هرچقد خاسی بخاب و گوشی بازی کن 

و بعضی کارهات را بزار وقتی شوهرت هست انجام بده لزومی نداره همیشه خونه ترگل ورگل باشه ک فک میکنه تو کاری نمکنی 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...