2777
2789
عنوان

جواب ازمایش سونو شکمی میشه بیاین

97 بازدید | 22 پست

خیلی نگرانم 

:در سونوگرافی انجام شده رحم به ابعاد ۷۵در۴۰میلی متر با اکوی میومترنرمال مشهود است.الندومتر ضخیم ، ضخامت اندومتر دولایه ۱۹میلی متر میباشد.تخمدان راست به ابعاد ۳۶در۲۶میلی متر و تخمدان چپ به ابعاد ۳۵در۱۵میلی متر حاوی فولیکول های ریز متعدد در هر دو تخمدان میباشد .ادنکس ها فاقد ضایعه پاتولوژیک میباشد.کلدوساک خلفی و لگن فاقد مایع آزاد میباشد. در حال حاضر GSداخل رحم یا خارج رحم رویت نشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پریودت چقدر گذشته؟ احتمالا دکتر بهت دوتا پروژسترون 50 بده تزریق کنی پریود بشی ضخامت بریزه

۳۰روز تاخیر دارم 

خب عدد بتام ۳۴،۴بوده و بیبی چکم دو تا خط تیره انداخت 

۳۰روز تاخیر دارم خب عدد بتام ۳۴،۴بوده و بیبی چکم دو تا خط تیره انداخت

ساک بارداری رو ندیده با این ضخامت و عدد بتا احتمالا بارداری ولی چون خیلی زوده یا امکان داره خارج رحمی باشه ساک بارداری ندیده 

اگه درد شدید زیر شکم نداری مخصوصا یه طرف یا درد شونه نداری نترس خارج رحمی نیست ولی باید 48 ساعت بعد از آزمایش اولت آزمایش بدی اگه بتا دو برابر شده باشه با دای خوبی هست و باید چند روز دیگه سونو بدی تا ساک رو ببینه فک کنم بتای بالای 1000 ساک دیده می شه 

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
ساک بارداری رو ندیده با این ضخامت و عدد بتا احتمالا بارداری ولی چون خیلی زوده یا امکان داره خارج رحم ...

من خارج رحمی بودم بازم بتام دوبرابر میشد

اسی کاش ی سونو وازینال بره تکلیفش معلوم بشه. 

من درد لگن داشتم درد یک طرفه شکم که به پشتم میزد ببخشید که دیگه لوله ام ترکید

همتا اسم خـودمه♥
من خارج رحمی بودم بازم بتام دوبرابر میشداسی کاش ی سونو وازینال بره تکلیفش معلوم بشه. من درد لگن داشت ...

آره معمولا بتا دوبرابر می شه ولی خارج رحمی درد شدید داره 

متاسفم عزیزم 

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
آره معمولا بتا دوبرابر می شه ولی خارج رحمی درد شدید داره متاسفم عزیزم

اولش درد نداره گلم اگر زود بفهمی با دارو رفع میشه و کار به جراحی نمیکشه من اگر حتی ی هفته زودتر میفهمیدم لوله ام از دست نمیدادم. ممنونم

همتا اسم خـودمه♥
ساک بارداری رو ندیده با این ضخامت و عدد بتا احتمالا بارداری ولی چون خیلی زوده یا امکان داره خارج رحم ...

بیشتر درد زیر شکم سمت چپ بود که همیشه نبود گاهی میگرفت در حد پنج ثانیه بعد ول میکرد دیگه خوب میشدم مخصوصا وقتایی که یهو بلند میشدم