2777
2789

😐😂 اول خودم میگم باشد که ابروم نرود😐😂

یه سری با دختر عمم رفته بودیم یکی از پاساژ های شهر بعدش داشتیم از پله برقی پایین میرفتیم دختر عمم اصلا حواسش نبود و روشه به سمت من کرده بود و با من حرف میزد تا اینکه به آخر پله میرسیم و پاش گیر میکنه به لبه ی آخر  پله برقی و به طرز خیلی بدی با صدای آخو و اوخ می افته😐😐😐 اونم تو باکلاس ترین پاساژ شهر انقد هم شلوغ بود اونجا که نگو 

منو میگی از خنده یکی باید خودمو جمع میکرد😐😐 بعد از شانس دختر عمم همون طور که افتاده بود از جاش بلند نشد و در همون حالت به من فوش میداد که نخند آبروم رفت بیا بلندم کن😂

خلاصه که کلی آدم رو پله برقی می اومدن پایین اینو میدین و غش میکردن😂

آخرش که داشتیم میرفتیم بیرون همه بهش لبخند میزدن😂😂😂😂

دومین خاطره از خودم😐

یه بار بچه بودم آب ریخته بودم تو بادکنک و با خودم برده بودم تو یه مغازه ای از شانس من بادکنکه میخوره به دیوار و تو مغازه میترکه یعنی به تمام معنا مغازه به گوه کشیده میشه😐😂

هرکی هم رد میشد فکر میکرد من خودمو خیس کردم خلاصه از شدت ضایع شدن میخواستم گریه کنم و راهی جز سر در گریبان انداختن نداشتم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من یه بار تو پارک جلو همه خوردم زمین😭😭😭😭😭

اونم شب جمعه شلوغغغغ

وای همه منو بادست نشون میدادن به اونایی که جدید میومدن😅

تازه ظرفایی هم که دستم بود شکست

من دیگه اون ادم سابق نشدم بعد اون اتفاق

وای وای نگم برات تو یه عقد مهم چن هفته پیش اومدم کلاس بزارم جوری پخش زمین شدم که همه برگشتن نگام کردن جالب اینجا بودبعدش پا شدم یهو رقصیدم 😩😩😩

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

من شب حنابندون خواهرم عینک نزده یودم.جلوی در ورودی اومدم بیام بیرون پله رو ندیدم جوری افتادم زمین از بالا که مردایی که بیرون وایساده بودن از خنده رفتن داخل خونه.یادمه تا صبح گریه کردم. ۱۷  ۱۸ ساله بودم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

مراسم روضه بود خونه عموم همه نشسته بودن سکوت کامل منم پام خواب رفته بود نشسته بودم یه زن کنارم بود بچه رو پاش بود گفت میشه بري یه دستمال کاغذی برام بیاری منم بلند شدم برم مثل فلج ها وسط مجلس پهن شدم 😓 همه نگام میکردن خیلی ضایع شدم 😞

وای وای نگم برات تو یه عقد مهم چن هفته پیش اومدم کلاس بزارم جوری پخش زمین شدم که همه برگشتن نگام کرد ...

😂😂😂😂😂😂 عززییززززم

وای یه چیزی یادم اومدم

مامانم گفت تو عروسی چند روز پیش جلو در سرویس بهداشتی یه خانومی طوری سُر خورد کع کاملا دراز کشید😂 با کفش های پاشنه ده سانت😐😂

من يه بار تو يه پاساژ بوديم خداروشكر سر ظهر بود شلوغ نبود فقط چندتا از فروشندها كه پسر جوونم بودن در مغازشون وايساده بودن،،ميخاستم از پله برقي بالا برم  اينقد كه فكرم مشغول بود و كسيم رو پلها نبود ك ببينمش متوجه بشم اشتباهي از اون قسمتش كه مياد پايين رفتم بالا واي خيلي زشت شد😂😂🙊🙊البته نشد بالا برما از همونجا اومدم پايين فوري رفتم بيرون😂😂

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
من يه بار تو يه پاساژ بوديم خداروشكر سر ظهر بود شلوغ نبود فقط چندتا از فروشندها كه پسر جوونم بودن در ...

😂😂😂😂 من یادمه بچه بودم عین این اسکولا شروع میکردم جهت مخالف پله برقی ها دویدن😐😂

موفق هم میشدم ک به آخر راه برسم😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 عززییززززم وای یه چیزی یادم اومدم مامانم گفت تو عروسی چند روز پیش جلو در سرویس بهداشت ...

😄😄😄😃😂😂 واای

ولی کفش پاشنه بلندم خودش مصیبتیه ها😝

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

واای خیلی زیاده یادمه یک بار با دوستم رفتیم پاساژ بعد جلوی یک مغازه پله داشت مغازه عروسک فروشی من اومدم با ذوق بدوم داخل کله معلق خوردم تا ته مغازه رو رفتم بعد با دماغ اومدم زمین مغازه داره هول شده بود گفت خانم هرکدومو خواستید بگید تخفیفم میدم😂😂😂😂شب نامزدیمم رو پله خونمون خوردم زمین فقط خواهرشوهرم دید یه بارم جلو بازار ماهی فروشان لیز خورم واای خیلی بد بود

فرق مادرشوهر بامرغ چیه؟ مرغ میشینه وتخم میذاره اما مادر شوهر تا یه تخمی نذاره نمیشنه!!!
وای من یه بار تو پارک جلو همه خوردم زمین😭😭😭😭😭 اونم شب جمعه شلوغغغغ  وای همه منو بادست نش ...

😂😂😂😂😂

واییی گفتی ظرف یاده یه چیزی افتادم😐

زنه همسایمون رفته بود روصندلی که ظرفهای تو کابینت رو مرتب کنه بعدش می افته

خیلی بد می افته ناکار میشه😑

این وسط دخترش هی گریه میکرد وای ظرفامون شیکستن وای دیگه ظرف نداریم

😐😐😐😐

منو مامانم موندیم کدوم یکیشونو جمع کنیم😂