2777
2789

چند روز پیش از زیر بغل از هر دو تا طرف یه چی مثل جوش زیر پوستم هست که احساس درد میکنم گاهی با دست زدنم شدید تر میشه 

امروز دیدم یه طرف سینم درد میکنه دیدم یه قرمزی گرد بدون تورم یا حس توده زیر هست ولی دست میزنی درد میکنه؟اینا نشونه چیه؟

همسرم که بیاد دکتر میرم

مامانم توده سینه داشت میگفت درد داشته باشه خوبه

درد نداشته باشه بد خیمه 

مامان من توده سینه داشت که بخاطر خطای پزشکی پخش شد توی زیر بغلش دکتر خوب بریا نزاری هر دکتری جراحی کنه اول زوم کن روی درمان دارویی

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من چندمورد از اشناها دیدم 

درد نداشتن و بافشار دادن توده هم حتی درداحساس نمیکردن 

فک میکنم چیزی مث قارچ باشه برای شما

چیزنگران کننده ای نیس

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹