2777
2789

شوهرم سی و سه وهست.

خیلی نگرانم بابت اینکه بچه بیاریم....

خونه و ماشین داریم. 

من شغل ثابت ندارم و اگه بچه بیارم و میمونم خونه 

نمیدونم شاید دیگه هیچوقت نتونم مجدد سر کار برم ‌چون شغلم شرکتی هست....

الان فعلا حقوقم شده یا آب باریکه و دلخوشی کوچک برای خودم....

دست کمک تو زندگیمون نداریم و پول بیشتر اقساط ب گردن خودمونه.....

واقعا نمیدونیم چکار کنیم هر دومونم.... 

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

فقط میدونم هر چه سنت بالاتر بره بدتره حوصله بچه رو نداری 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین بچه خیلی شیرینه ولی خیلی وقت گیره.  اینو بدون که بعدش تایم نداری.  و خودتو اماده کن که حداقل دو سال خونه نشین بشی. ولی از این لحظات لذت ببر.  بنظرم آنلاین شاپ بزن.  کار شرکتی ارزششو نداره خانوادتو اذیت کنی اونم با حقوق پایین.  الانم سن خوبیه برای بچه.  اخرش که باید بچه بیاری الان وقتشه.  

خیلی مهمه،من چون اعصابم نمیکشه یکی اوردم بستهاون بچه گناهه نکرده که قربانی بی پولی یا بی اعصابی بشه

میدونی دردآور اینه همه میگن بچه بیار بچه بیار اما دریغ از کمک 

هیچ کس نمیگه چقدر سخته منم همین یکی دارم خدا نگهش داره توش زاییدم

ببین بچه خیلی شیرینه ولی خیلی وقت گیره. اینو بدون که بعدش تایم نداری. و خودتو اماده کن که حداقل دو ...

میشه بیشتر گپ بزنم باهات

خودت بچه داری؟

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 
منم همین مشکل داشتم شرکتی بودم میگفتم تا به ثباتی نرسم بچه دار نمیشم من 34 سالمه پارسال استخدام دولت ...

عزمزمه چجور کردی قبول شدی؟

میگی منم بشینم خونه بخونم؟؟؟