2777
2789
عنوان

به نظرم دخترا باید کمی دریده باشن

685 بازدید | 53 پست

دیروز تو تاکسی من جلو نشستم ،عقب هم دو تا دختر و یه آقای میانسال 

دختری که کنار آقاهه نشسته بود خیلی محجوب و ناز و خانوم بود 

اون یکی دختره مثلاً ازین دخترای به روز و عملی ،در کل دختر راحتی بود 

بعد دیدم عقب دعوا شد و دختر عملیه شروع کرد به کتک زدن آقاهه ،در ماشین باز شد و مرده رفت بیرون ،دختر عملیه یقه ی مرده رو گرفته بود و می زدتش ،مرده هم فحش ناموس می داد و فرار کرد 

خاک تو سر راننده بی غیرت که هیچ کاری نکرد 

بعد که دوباره سوار ماشین شدیم ،دیدم دختر علمیه به اون بغل دستیش که اصلا همو نمی شناختن گفت چقد مظلومی ،چقد بدبختی آخه ،مردک عوضی دستش رو گذاشته رو پاهات بعد جرات نداری جیک بزنی 

مثل من باش این کثافتا رو آبروشونو ببر و پاره شون کن 

واقعا باید کمی دریده باشم 

دقیقا

درود بهش

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کلمه زشت رو در وصف یه زن استفاده نکن

آدم، چه مرد چه زن باید حقشو بگیره لازم نبود از این لفظ استفاده کنی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

چجوری سوار میشن کنار مرد غریبه اخه 

باید مردای اینجورو پاره کرد منم ادای پاره کردن رو در میارم هیچ پوخی نیستم زوریم ندارم فقط خشن برخورد میکنم و قوی 

دلشاد هستم...💍

خودت باید عقب مینشستی واون آقا جلو

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
چجوری سوار میشن کنار مرد غریبه اخه باید مردای اینجورو پاره کرد منم ادای پاره کردن رو در میارم هیچ پو ...

منم🤣🤣

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم