2777
2789

آقا دکترید زحمت کشیدید خوندید آفرین ولی خدایی ما رو کشتید الان یکی از فامیلامون پزشکی آزاد میخونه اولین کاری که کرد رفت پیج زد تو اینستاگرام و گفت دکتره حالا اون به کنار هر وقت مادرش رو میبینم یا هر جا میره میگه دخترم دکتر در صورتی که با سهمیه پدرش اونم به بدبختی آزاد قبول شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسود نباشيم 

به ماچه خيلي حرف خوب و عميقيه 

پيج خودشه خودش ميدونه 

والا منم دانشجو دكتري 

هستم 

هركي ميخواد ميزاره هركي هم نه كه هيچ 

منم نزاشتم چون نه اينستا دارم داشتمم هنوز دانشجو ام 😁نميزاشتم

خب کم چیزی نیست پزشکی حقشونه پز بدن

مگر من گفتم کم چیزیه عزیزم دارم میگم کس یکه داره با سهمیه پدرش درس میخونه اونم با هزار مکافات خیلی زشته هی بیاد در خونمون بگه دختر من پزشکه فلانه یجوری هم میگه که تیکه بندازه 

تازگی داره براش برای همین 

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

به نظرم پیش دکترای سهمیه ای نرید

من که نمیرم

خیلی تحقیق میکنم

این بی مصرفا اگر میتونستن باید بدون سهمیه قبول میشدن 

حتی سهمیه شون توی دانشگاه هم تاثیر داره

همچنان امیدوار