2777
2789
عنوان

مادرهایی که بچه هاشون تنها میرند دستشویی بیاند

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 47 پست
کوچیکه عزیزم پسرم تا هفت سالگی خودم میشستم دخترم که قده یه نخوده😁بازم فک کنم تا هفت سالگی خودم باید ...

7سالگی خیلی... مدرسه رو میخواد چیکار کنه؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چرا تو حیاط داریم ولی نمیره خیلی لجبازه

اون لجباز نیست شما در حدش نیسی و ازش میخوری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورازجون از الآن هرچقدر سخت شمااموزشش بده ک یاد بگیره اون ک بچه است باحوصله بهش بگو از پوشک گرفتن ک ...

بعضی ازمشکلاتی داره ک نیازه ب روانشناس کودک ک شوهرم اهمیت نمیده

البته خودمون بریم بهتره 

چون رفتارما باعثش شده

تادرست نشیم بچه هم درست نمیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

7سالگی خیلی... مدرسه رو میخواد چیکار کنه؟

یاد گرفت پارسال امسال اول بود دیگه بدش میومد منم گفتم اشکال نداره پارسال هم پیش بود نمیرفت اونجا دستشویی

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

هنوز زودهیک ماه مونده بود ب پنج سالگی بهش گفتم خودش شستفقط چندبار هی بهم نشون میداد ببین تمیز شستم ب ...

بفرستش پیش دبستانی که تو مهد هست نه مدرسه. اونجا خودشون مربیا یادش میدن بدون اینکه شلوارشو در بیاره جیش و پی پی کنه. 

اون لجباز نیست شما در حدش نیسی و ازش میخوری

راست میگی ازم زوره  ولی نمی‌خوام یه خاطره تلخ براش درسرکنم تا خودش نخواد نمیشه دیشبم با اینکه براش جایزه گرفتم نشست منم نشستم آخرش باش شستش

بفرستش پیش دبستانی که تو مهد هست نه مدرسه. اونجا خودشون مربیا یادش میدن بدون اینکه شلوارشو در بیاره ...

نداریم اینجا

باید بره مدرسه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

راست میگی ازم زوره ولی نمی‌خوام یه خاطره تلخ براش درسرکنم تا خودش نخواد نمیشه دیشبم با اینکه براش ج ...

دیدی میگم در حدش نیسی چون منظورمو نگرفتی و به کتک و دعوا و قهر برداشت کردی

باید سیاست داشته باشی نه صدای بلند

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وایی یادمه دختر داداشم خییییلی کوچیک بود شاید دوسال و نیم اینا بود اصلا هنوز زبون باز نکرده بود

دستشوییش میومد منم بردمش دستشویی بعد رفتم لباسمو از رو بند بردارم اومدم دیدم دست کرده عن گذاشته دهنش😂😂😂😂خدایا منو ببخش😂😂😂الان بزرگ شده ۱۳ سالشه

ولی خدایی اشتباه از من بود نباید چشم ازش برمیداشتم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۲/۱۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

دیدی میگم در حدش نیسی چون منظورمو نگرفتی و به کتک و دعوا و قهر برداشت کردیباید سیاست داشته باشی نه ص ...

دیروز بردمش اسباب بازی فروشی براش جایزه گرفتم قول داد. بشوره ولی گذاشتم سر کار