یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حق گفتی . لیموشیرین . تا زخمی نشدهدشیرینه . چه حالب گفتین
زخم خوردم برادر
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
عشق بنظرم اولش قرمزه یه قرمزه پررنگ رفته رفته صورتی میشه من اونجاش که صورتی میشرو بیشتر دوست دارم شاید دیگه تب و تاب اول رابطرو نداشته باشه ولی طرفتو بدست آوردی به یه آرامشی رسیدی و خیالت راحته یه صورتیه ملو و یواشو واسه همتون آرزو میکنم
🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
فرهاد سخت نگیر زندگی اونی نیست که میبینیم اونیه که مقدرمون شده در جبر زندگی. پس اختیارمون درحدیه که قبولش لکنیم یا نکنیم به هرحال اون چرخه روال خودشو خواهد چرخید چه به میل تو یا برخلاف میلت
فرهاد سخت نگیر زندگی اونی نیست که میبینیم اونیه که مقدرمون شده در جبر زندگی. پس اختیارمون درحدیه که ...
دلم میخواد لااقل مثل اطرافیانم باشم
دلم نمیخواد بچمم یکی بشه مثل خودم
سخت نمیگیرم
گذشتم ازعشق
میخوام سربه تنش نباشه😂دلم ارامش میخواد
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
رسیدنش قشنگه ولی اگه بشه حسرت بده خیلی جوری که شما از نفس کشیدن خسته ای احساس میکنی برای فرار از این ...
ن موافق با حس مرگ نیستم . ولی به نظرم درد عشق بیشتر که برا کسی باشه برا خود طرفه چون دردی با لذته اینجوری حسش میکنم شاید ب وصال نرسه ولی دوری مانع خانوش شدنش نمیشه