2777
2789
عنوان

دردسر عجیب

121 بازدید | 8 پست

من حدود ۲۰ روزه پریودم و بسیار خونریزی شدید مثل روزای اول پریودی نوبت دکترم دارم که منتظرم فعلا

چند روزم هست احساس نفس تنگی میگیرم جوری که بین حرفام بایدنفس بگیرم بعد ادامه بدم و گاهی سرگیجه و حالت تهوع هم دارم نمیدونم چرا کسی تجربه داره بگه 

دیشب رسیدیم دماوند ویلا یکی از دوستای همسرم چند روزی بمونیم از شانس بد من تختشون کثیف شد و ی لکه خون افتاده من خوشحال شدم امروز از ساعت پنج نشده هم بیدارم که روتختی داره میشورمش ولی خود تشک تخت هم پس داده حالا نمیدونم چطوری درستش کنم همسرمم میگه باید تشک تخت عوض کنیم یکی دیگه بخریم و کلی بحث کردیم راهی نیس پاکش کنم که هیچ ردی نمونه 😭

نفس تنگیت برای کم خونیه

فقط نفهمیدم چرا خوشحال شدی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمودی کن تشک رو، اون قسمت رو مثل وشگون کرفتن بگیر بکش جلو،  یکم ریکا بزن و اب بریز با شیشه ای پارچی،،اگه دسترسی به شلنگ داری که عالیه،  فقط زیر دستت یه لگنی نگه دار چون ابش نجس هست، بعد که شسته شد و ابکشیدی،، همونحور که لگن زیر دستت هست، سه بار آب بریز روش که پاک بشه. بعد بزار خشک بشه، 

بعد می تونی به خانم دوستت توصیح بدی که اینجوری شد و تمییزش کردی،و شستی و اگه حساسه بگو تشک بخریم عوص کنیم

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

بااین اوضاع سختت میموندی خونه تا بهتر بشی... اگر خیلی کثیفه مجبوری عوض کنی... البته پاک کننده( سیف قرمز) رنگش عالی لکه میبره. بگیر اول امتحان کن ببین چطور میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻