2777
2789
عنوان

امروز عمه ام دلمو شکوند😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 56 پست

شاید فکر کرده تعارف کنه بیای بغد ناراحت بشه شوهرت

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه چن ماهته یا بارداری خاص هستی که حتما یکی باید پیشت باشه ؟تو خونه خودت بهتر نیست 

شوهرم میگه تو خونه تنها نباشی بهتره حوصلت کمتر سر  میره

یعنی واقعا سر همین دلت شکست؟

فک کنم دل من بتنی شده ک اینقد دیر مشکنه😏

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
خب شوهرت کاست چرا اینجا خانما حامله از همه توقع دارن الا شوهرشون

والا من ک از همون شوهرم توقع انچنانی ندارم

تا الان تمام کارامو تنهایی انجام دادم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

شاید اگ تو یک موقعیت دیگه بودم کسی همچین تاپیکی میزد بهش میگفتم چقد لوسی و چقدر پرتوقع ولی گاهی وقتا ادم اینقدر دل نازک میشه ک با کوچکترین چیزی میشکنه😢 وهمین شماهایی ک سرزنشم میکنین یعنی تاحالا نشده سر همین مسایل کوچیک ناراحت بشین؟؟؟

خب شوهرت کاست چرا اینجا خانما حامله از همه توقع دارن الا شوهرشون

توضیح دادم مجبوره از صبح بره تا شب ..شب هم ک بیاد طفلی اینقدر خسته اس ک جون حرف زدن نداره

خب شاید مادر دختری میخواستن برن بیرون و شاید از روی سادگی جلوی شما تصمیمشون رو علنی کردن

البته شما لحنشون رو دیدین بهتر از من میدونین

ولی کلا  خودتونو اذیت نکنین

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
شاید موضوع بی اهمیتی باشه اما ادم باردار ک دست خودش نیس ی دفه هوس میکنه

شنیدی باردارهوس میکنه اما نمیدونی چیرو باردارغذاهوس میکنه واتفاقا بیشتردلش میخوادبخوابه کم حوصله میشه وکم انرژی بطوری که زود خسته میشه دلت گرفته بگو دلم گرفته دلم گردش میخواد برم بیرون دیگه چراربطش میدی به بارداری وویار ضمنا عمه وظیفه ای درقبال شما نداره یادبگیریم از همه توقع نداشته باشیم مگه خودشما اینهمه باشوهرت رفتی بیرون گفتی عمم امرپز دلش شایدبخواد فلانی بیا اونم ببریم توقع بیحا فقط خودادم واذیت میکنه وگرنه طرف مقابل یه بارازدلت دربیاره نه دوبار دفعه سوم میگه بروبابا ضمنا تپقع داشتن باعث میشه طرفتم ازشما توقعاتی داشته باشه بعدها کلا چه عمه چه هرکس دیگه ای

همین عمه خانم سر مراسم شب چله من دخترش و برد ارایشگاه و ساعت ۳عصراومد خونمون و ساعت ۴هم رفت که بره ب مراسم شب چله دختردوست شوهرش برسه و تاساعت ۹شب اونجا بود و بعدش خبراش رسید ک برا اون طرف کادو هم برده اما منکه دختر داداشش بودم رو هیچی حساب نکردو قبل شروع مراسمم گذاشت رفت 

شنیدی باردارهوس میکنه اما نمیدونی چیرو باردارغذاهوس میکنه واتفاقا بیشتردلش میخوادبخوابه کم حوصله میش ...

بخدا اگه منو شوهرم میخواستیم بریم بیرون گردش و جلو دختر عمم میگفتیم بهش تعارف میزدیم و بارها شده ک بردیمش بیرون😢بی انصافی نکن منم سه روزه تو خونه با یک پیرزن پیرمرد تنهام خب خسته میشم دلم بیرون رفتن میخواد