2777
2789
عنوان

امروز عمه ام دلمو شکوند😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 56 پست
واااا از عمتم انتظار داری???

خب پس از کیا باید انتظار داشته باشم؟؟؟هیچ خواهر برادری ندارم شوهرمم با مامانم ک چند روزه مجبورن برن دنبال ی سری کارها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس از کیا باید انتظار داشته باشم؟؟؟هیچ خواهر برادری ندارم شوهرمم با مامانم ک چند روزه مجبورن برن ...

فقط توقع از شوهرت بجاست بعدم کمی پدر و مادر اونم نه زیاد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
حالا دل دختر عمه ات چرا گرفته بود؟؟؟

نمیدونم بخدا بخاطر اینکه براش یک خاستگار اومده بعد اینم دلش پیش دوست پسرش گیره پسره بهش گفته دو سال دیگ میام خاستگاریت حالا سر دوراهیه

بستگی به لحن گفتنش داشته عزیزم اگرنه واقعا مساله ای نیست که ناراحتت کنه

اونم بنده خدا شاید ترسیده تعارف کنه شما هم یه خانم باردار مسئولیت داره 

منم باردار بودم ولی خدایی تا این حد حساس نبودم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
خوب میکنی بی نهری نیست بعضی توقعات هم واقعا بیجاست

بی مهری هایی که من دیدم واقعا بی مهریه 

مثلا من برا زایمان زنداداشام خودم بیمارستان بودم و بعدشم ده روز پیششکن موندم و ....اما اونا حتی یه زنگم نزدن یه تبریک بگن 

یا مادرم که نزدیکترین به یه دختره برا وقت بارداری هنوز یه روزم پیشم نمونده برا زایمانمم نمیاد براهمین سوسول نشدم دیگه انتظار از عمه و خاله یه چیز بدور از ذهنه برام 

بستگی به لحن گفتنش داشته عزیزم اگرنه واقعا مساله ای نیست که ناراحتت کنه اونم بنده خدا شاید ترسیده ت ...

همون مشکل منم لحن گفتنشه وگرنه همیشه روزای تعطیلی دخارشو میبره همه جا میگردونه هیجکس هم خبردار نمیشه بعد امروز جلو من چندبار هعی حرفش رو تکرار کرد