2777
2789

یه جوریه 

درخواست داده بود اینستا قبول کردم منم فالوش کردم بعد استوری گزاشتم جواب داد وکم کم آشنا شدیم هنوز دوروز نشده میگه بریم تورابطه میگم بزار همدیگه رو بشناسیم کم کم پیش میریم بعد میگه شماره میزارم پیام بده زنگ بزن میگم نمیخوام فعلا شمارم بیوفته وبهشم گفتم فعلا فقط شبا میتونم آن باشم بعد میگه من دلم میخواد طرف بهم توجه کنه زود زود پیام بزاره احوال بپرسه زنگ بزنه بتونه بیاد سر قرار منم حوصله نداشتم دیگه جوابشوندادم و امشبم بهش پیام ندادم بنظرم خیلی زوده واسه این کارا باید یه مدت بگذره بهشم گفتم من اولین باره باید یکم بهم زمان بدی ولی میگه باید عجله کنی 

همه این طورین یا تقصیر منه؟

به نظرم یک مقدار بیشتر بهش اهمیت بده و وارد رابطه بشید 

دادن شماره اشکالی نداره اما مراقبت کن خیلی وابسته نشید

برای قرار اول کافه 

دوم رستوران 

سوم کنسرت 

چهارم سینما 

و به ترتیب جاهای بهتر برید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بزور میخوای وارد این کارا شی؟

اخه بنظرم لازمه از بعضی چیزا تجربه کسب کنی الانم سنم مناسبه واقعا و اگر یکمی دیگه بزرگ بشم حوصله زنگ و قرار که هیچی جواب سلام طرف روهم نمیتونم بدم

به نظرم یک مقدار بیشتر بهش اهمیت بده و وارد رابطه بشید دادن شماره اشکالی نداره اما مراقبت کن خیلی وا ...

میخوام ولی نمیتونم تو پیام زیاد توجه کنم روبرو بهترم ولی زنگ و پیام اصلا نمیشه 

وزیاد موافق بیرون رفتن هم نیستم عذاب وجدان میگیرم