2777
2789
وااااا مگه شعرم باید حفظ باشیم تففففف یادم رفته بودراستی شاعر درسای اصلی فقط مهمن ته؟؟؟؟

بله شعرارو باید حفظ باشم واسه نوبت دوم ..من یکی که طولانیه ول کردم چسبیدم به ای میهن ای میهن 😂اونم فرده حفظ میکنم هنوز 

آثار هم همه نویسندگان و اثارشون رو باید بدونیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شعرارو باید حفظ باشم واسه نوبت دوم ..من یکی که طولانیه ول کردم چسبیدم به ای میهن ای میهن 😂اونم ...

خ شعر زیاده کدوما؟

کدوم اثار

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

شعر حفظی دو تا واسه نوبت دوم هست ای میهن یکی هم درمورد شهید حججی هستش که من نمیخونم اونو

اهااااا ممنون بعد این گنج حکمت و اینام مهمه نویسنده شونو حفظ باشیم؟یا فقط درسای اصلی؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

نترس خدا ب اندازه تلاشت بهت نگا میکنه ..

اصلا موافق این حرف نیستم چون مث .....دینی خوندم باورت میشه 10 هم راضی ام الان؟

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

ادبیات خوندی؟

قرار بود 6 بیدر شم خواب موندم

از 16 درس فعلا فقط 6تا خوندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب خوندی من دروس ۹و۱۱ و ۱۳ تا ۱۶ ام مونده

شعرم باید حفظ کنیممممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم منو پرت نکرد بیرون خودم شخصیت داشتم نموندم‌...مث تو و امسال تو آویزون پسرای مردم نیستم که خدمات بدم بعدم مث زباله پرتم کنن حتی به ازوواج و خواستگاری هم رابطه ختم نشه 😊 بعدم یه شوهری گیرم اومد که آرزوی خیلیاس اونم دوماه بعد طلاقم😍

ازدواج موفق خودش یه دستاورده😄 

در صمن سال اول کنکور بهترین رشته رو اوردم پشت کنکوری نبورم عقده ایی بشم مث تو

شمام دوست داری بسوزی بسوز الانم هرچی ریپلای کنی باز نمیکنم که جوابتو بدم حالا حالا مونده تا به گرد پای منم برسی😉

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚