2777
2789

سلام دوستان اولین باره میخوام انتقال بدم 

چند درصد احتمال داره مثبت بشه؟

حتما باید کسی برای مراقبت ازم بیاد؟یا خودم میتونم تنهایی

برای تعیین جنسیت هستش

خودم و همسرم سالم هستیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس اصلا خوب نیست ! چون سالم هستید احتمال اینکه مثبت بشه خیلی زیاده نگران نباش یه سوره یاسین بخون ...

نمیخوام کسی بفهمه 

مادرشوهرم خونش طبقه بالاس

پله ها رو چیکار کنم 

غذا کی درست کنه؟

نمیدونم تنهایی میتونم یا نه

فقط میگم چه اشتباهی کردین با وجود سالم بودن رفتین دنبال ای وی اف،فقط همین

همسرم شدیدا دلش پسر میخواد

من تقصیری ندارم 

خدا اگر ۱۰ تا دخترم بهم بده رو چشمام میزارم 

واس همین ۱۴ ساله ما بخاطر همین موضوع بچه نیاوردیم 

شوهرم تک پسره پدرش هم فوت شده 

نمیخوام کسی بفهمه مادرشوهرم خونش طبقه بالاسپله ها رو چیکار کنم غذا کی درست کنه؟نمیدونم تنهایی میتونم ...

استراحت باید باشیا همسرت نمیتونه مرخصی بگیره ؟ پله هارو هم سعی کن یه هفته از خونه در نشی ، غذا رو هم از الان خورد خورد درست کن بزار فریزر بعدا گرم کنید بخورید برای خودت آب گوشت و عصاره گیری کن ، یه ذره فیله مرغ مزه دار کن بزار فریز 

همسرم شدیدا دلش پسر میخوادمن تقصیری ندارم خدا اگر ۱۰ تا دخترم بهم بده رو چشمام میزارم واس همین ۱۴ سا ...

من که تجربه شو داشتم،حتی اگه هزار تا پسرم قراره با ای وی اف بیاد من ترجیح میدم نیاد تا ابد

برای شما خوب بشه ان شاالله و به خواسته قلبی تون برسین

استراحت باید باشیا همسرت نمیتونه مرخصی بگیره ؟ پله هارو هم سعی کن یه هفته از خونه در نشی ، غذا رو هم ...

واای چقدر سخته اینجوری🥺

مرخصی نمیتونه بگیره ۱ هفته زیاده 

آخه دو هفته اس مراقبت 

شماها کسی اومد پیشتون؟

من که تجربه شو داشتم،حتی اگه هزار تا پسرم قراره با ای وی اف بیاد من ترجیح میدم نیاد تا ابدبرای شما خ ...

والا اطرافیان خیلی اذیتمون میکنن

خواهرشوهرام میگن اگر میخوای دختر بیاری نیار اصلا 

اصلا یه جو بدی راه انداختن که نگو

هر کی حامله میشه تو فامیل منتظرن فقط ببینن پسره یا دختر

احمقن دیگه چیکارشون کنم

منم مجبورم 

واای چقدر سخته اینجوری🥺مرخصی نمیتونه بگیره ۱ هفته زیاده آخه دو هفته اس مراقبت شماها کسی اومد پیشتون ...

من نه ! ولی دختر خالم آی وی اف ۳ قلویی بود که خالم چند هفته پیشش بود

من که تجربه شو داشتم،حتی اگه هزار تا پسرم قراره با ای وی اف بیاد من ترجیح میدم نیاد تا ابدبرای شما خ ...

راستی منم میخواستم برم دندونامو درست کنم 

۱ ماه دیگه انتقال دارم پس نرم ؟ بخاطر جیوه 

راستی منم میخواستم برم دندونامو درست کنم ۱ ماه دیگه انتقال دارم پس نرم ؟ بخاطر جیوه

نه فک نکنم ضرری داشته باشه قبل انتقال،این دوران هزار جور فکر وخیال میاد به سر آدم،اگه دندون خراب دارین ترمیم کنین قبل انتقال